Quantcast

Ένα πράγμα ζητάει μόνο o Bryan Cranston από την ταινία Breaking Bad, κι έχει δίκιο

Walter πες τους το

THE NERDSTREAM

16 Νοεμβρίου 2018

Ναι, φίλες και φίλοι, την προηγούμενη βδομάδα που μάθαμε επίσημα ότι ετοιμάζεται ταινία Breaking Bad από τον δημιουργό της σειράς, Vince Gilligan, έγινε δικαίως ένας μίνι-πανικός. Και πως να μην γίνει άλλωστε, όταν 5 χρόνια μετά το τέλος της σειράς έχεις ένα υπερ-πετυχημένο spinoff με το Better Call Saul και μια ταινία στα σκαριά;

Ακόμα βέβαια γνωρίζουμε ελάχιστα για την ταινία. Δεν ξέρουμε αν θα είναι prequel ή sequel, δεν γνωρίζουμε πόσα μέλη του παλιού καστ θα βρίσκονται στην ταινία, αλλά γνωρίζουμε ότι την επιβεβαίωση την έδωσε ο ίδιος ο Bryan Cranston, οπότε αυτό σημαίνει το κατιτίς του. Χτες, λοιπόν, το IndieWire δημοσίευσε μια συνέντευξη με τον ίδιο τον Cranston, ο οποίος μίλησε όσο μπορούσε για τη νέα ταινία και, κυρίως, για το τι θέλει να δει σ’ αυτήν. Α, ναι, αν για κάποιο λόγο δεν θέλετε spoilers για το Breaking Bad, καλύτερα να σταματήσετε κάπου εδώ.

Αρχικά, ο Cranston δηλώνει ότι δεν έχει δει ούτε πιάσει στα χέρια του κάποιο σενάριο, οπότε δεν έχει ιδέα αν είναι κάτι που τον περιλαμβάνει όντως. Κι ούτως ή άλλως, αναρωτιέται τι θα έκανε στην ταινία, μιας και ο Walter White δεν είχε και την καλύτερη κατάληξη στο φινάλε της σειράς. Εκτός βέβαια, λέει, αν είναι όλο flashbacks – κάτι που κανείς δεν θέλει βέβαια. Από την άλλη, υπάρχει έντονη φημολογία ότι η ταινία θα εστιάζει στον Jesse Pinkman του Aaron Paul, κι εδώ ο Cranston είχε διάφορα πράματα να πει.

Αφού επαίνεσε, δικαίως, τον Paul και τον χαρακτήρα, ο Cranston δήλωσε πως ο Jesse σε τελική ανάλυση ήταν ένας αθώος περαστικός σ’ όλο αυτό το χάος, και πλήρωσε ακριβό τίμημα γι’ αυτό. Έτσι, θα ήθελε να δει την ταινία να κάνει με τον Jesse ό,τι έκανε και το spinoff με τον Saul. Όπως λέει κι ο ίδιος, θα ήθελε να δει τον Jesse να προσπαθεί να βρει τον εαυτό του και να νιώσει ευτυχισμένος – αφού θεωρεί πως ο Jesse δεν υπήρξε ποτέ ευτυχισμένος. Κι εμείς το θέλουμε Bryan, κι εμείς το θέλουμε.

Best of internet