Quantcast

Η Disney ψήνει reboot του Pirates of the Caribbean, κάποιος να τη σταματήσει

Αφήστε το να πεθάνει το έρμο

THE NERDSTREAM

24 Οκτωβρίου 2018

Θυμάστε μια μακρινή εποχή που το Pirates of the Carribean ήταν κουλ και στις απόκριες όλοι ντύνονταν Johnny Depp; Ε, αυτή η εποχή τελείωσε πριν από καμιά δεκαριά χρόνια περίπου, κι από τότε το franchise της Disney είναι σαφέστατα μια παρωδιακή κατάσταση, που για κάποιον λόγο συνεχίζει να βγάζει λεφτά με το τσουβάλι. Κάτι σαν τα Transformers του Michael Bay δηλαδή, στο περίπου. Χώρια που κι ο Depp είναι σε μια αρκετά θλιβερή φάση πλέον.

Κι ενώ πέρσι το Pirates επέστρεψε με την 5η ταινία του κι η 6η υποτίθεται πως είναι ήδη στα σκαριά, η Disney ψήνεται να προχωρήσει σε συνολικό reboot του franchise, γιατί γιατί όχι ας πούμε. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το χτεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ του Deadline, το στούντιο συναντήθηκε ήδη με τους σεναριογράφους του Deadpool και του Zombieland, τους Rhett Reese και Paul Wernick, προκειμένου να αναλάβουν το reboot. Παράλληλα, οι δυο τους είχαν αναλάβει τόσο το sequel του Zombieland όσο και το επερχόμενο 6 Underground του Bay στο Netflix.

Προφανώς, θα θέλουν να ραντίσουν την Καραϊβική της Disney με αυτήν την γλυκιά meta κρετινίστικη σκόνη που έκανε λατρεμένο φαινόμενο το Deadpool, αλλά, πραγματικά, δεν χρειάζεται. Μιλάμε για ένα franchise που σε 15 χρόνια έχει βγάλει 5 ταινίες κι έχει μαζέψει 4,5 δις δολάρια. Ας προχωρήσουμε με κάτι διαφορετικό στη ζωή μας, κρίμα είναι.

Best of internet