Quantcast

Μετά το Sharp Objects, o Jean-Marc Vallée ετοιμάζει ταινία για τη σχέση John Lennon και Yoko Ono

Πέφτει στα ακόμα πιο σκληρά δηλαδή

THE NERDSTREAM

24 Οκτωβρίου 2018

Έχει ανέβει το κασέ του Jean-Marc Vallée. Και δικαίως δηλαδή, ο άνθρωπος έχει γυρίσει μερικές πανέμορφες ταινίες, με καλύτερη ομολογουμένως το Dallas Buyers Club, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει τινάξει την τηλεοπτική μπάνκα σκηνοθετώντας δύο από τις καλύτερες σειρές της δεκαετίας: το Big Little Lies και το Sharp Objects, αμφότερα λατρεμένα κι αγαπημένα για τους λόγους του το καθένα.

Και τώρα, ο Vallee ετοιμάζεται σιγά σιγά να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη. Αρχικά, οι φήμες των ήθελαν να βρίσκεται στην κορυφή των υποψήφιων για το πολύπαθο Bond 25, το οποίο ξεκίνησε με Danny Boyle και εσχάτως κατέληξε με τον έτερο αγαπημένο μας τηλεοπτικό σκηνοθέτη Cary Fukunaga (του True Detective και του Maniac μεταξύ άλλων), αλλά τελικά δεν έκατσε η συμφωνία.

Αντ’ αυτού όμως, όπως μάθαμε χτες από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Deadline, ο Vallee θα αναλάβει να σκηνοθετήσει μια βιογραφική ταινία για την σχέση του John Lennon με την Yoko Ono. Το πρότζεκτ ξεκίνησε πέρσι, όταν η Ono ξεκίνησε να συνεργάζεται με τον παραγωγό Michael De Luca και τον σεναριογράφο Anthony McCarten που ειδικεύεται σε βιογραφικές ταινίες, μιας και ήδη έχει στο βιογραφικό του τα Theory of Everything, Darkest Hour και το επερχόμενο Bohemian Rhapdosy.

Η ίδια η Ono θα συνεργαστεί τόσο στο σενάριο όσο και στην παραγωγή, και αναμένουμε με ανυπομονησία το φλεγόμενο ζήτημα του κάστινγκ στον ρόλο του Lennon.

Best of internet