Quantcast

Γερά ζόρια τραβάει η Nicole Kidman στο πρώτο trailer του Destroyer

Αγνώριστη πρωταγωνίστρια = δυνατό ντου για Όσκαρ

THE NERDSTREAM

17 Οκτωβρίου 2018

Κακά τα ψέματα, η Nicole Kidman ήταν πάντα υπέροχη ηθοποιός, αλλά 2-3 χρόνια οι επιλογές της στο σινεμά και την τηλεόραση είναι πλέον εξαιρετικές. Ήδη μέσα στο 2017 πρωταγωνίστησε στο The Killing of a Sacred Deer του Λάνθιμου και το The Beguiled της Sofia Coppola, ενώ τον επόμενο μήνα την περιμένουμε στο πολυ-αναμενόμενο Boy Erased του Joel Edgerton. Παράλληλα, την είδαμε και στα υπέροχα τηλεοπτικά Big Little Lies και Top of the Lake.

Τώρα, λοιπόν, την βλέπουμε και στο πρώτο trailer του Destroyer, της νέας ταινίας της Karyn Kusama, η οποία έγινε γνωστή κυρίως από το Girlfight και τις horror ταινίες Jennifer’s Body και The Invitation. Εδώ, η Kidman πρωταγωνιστεί στο ρόλο της Erin Bell, μιας αστυνομικού από το Λος Άντζελες που αναγκάζεται να αντιμετωπίσει ξανά το παρελθόν της καθώς μια παλιά της σκοτεινή υπόθεση έρχεται ξανά στην επιφάνεια.

Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Telluride Film Festival τον περασμένο μήνα κι η Kidman αποθεώθηκε για την ερμηνεία της, αφού φυσικά οι γερές μεταμορφώσεις καταξιωμένων ηθοποιών αποτελούν εξάλλου δυνατό δόλωμα για τα Όσκαρ. Δείτε εδώ το trailer και αναμείνατε μέχρι το Δεκέμβριο:

Best of internet