Quantcast

Ο Viggo Mortensen ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει την πρώτη του ταινία

Το Falling θα είναι ένα δράμα πατέρα-γιου, ελαφρύ όπως φαίνεται

THE NERDSTREAM

16 Οκτωβρίου 2018

ΟΚ, μπορεί ο Viggo Mortensen να έχει μείνει για πάντα χαραγμένος στο μυαλό μας σαν ο παντοτινός Aragorn του Lord of the Rings, αλλά από τότε μέχρι και σήμερα έχει αναδειχθεί σε έναν από τους πιο σταθερούς και αξιόλογους ηθοποιούς της γενιάς του. Μέσα στην τελευταία δεκαετία, έχει πρωταγωνιστήσει σε τρεις υπέροχες ταινίες του σπουδαίου David Cronenberg (τα A History of Violence, Eastern Promises και A Dangerous Method), ενώ τον χαρήκαμε εξίσου στο μετα-αποκαλυπτικό The Road και εσχάτως στο Captain Fantastic.

Ε, και τώρα ήρθε η ώρα για τον 59χρονο ηθοποιό να δοκιμάσει για πρώτη φορά την τύχη του πίσω από την κάμερα. Σύμφωνα με το Deadline, o Mortensen θα εκτελέσει χρέη σκηνοθέτη, σεναριογράφου και σκηνοθέτη στο Falling, ένα προσωπικό δράμα για τη σχέση ενός gay μεσήλικα άνδρα με τον συντηρητικό ηλικιωμένο πατέρα του, τον οποίο θα υποδύεται ο Lance Henriksen του Aliens και του Millenium, μεταξύ άλλων.

Δίπλα στον Mortensen θα πρωταγωνιστεί επίσης ο Sverrir Gudnason (τον οποίο θα δούμε σύντομα στο The Girl in the Spider’s Web), ενώ κι ο ίδιος ο Mortensen ετοιμάζεται να εμφανιστεί στο πολυ-αναμενόμενο biopic Green Book, δίπλα στον οσκαρούχο του Moonlight, τον Mahershala Ali.

Best of internet