Quantcast

The Mule: O Κλιντ Ίστγουντ ετοιμάζεται να γίνει 80χρονος Heisenberg για μεξικάνικα καρτέλ

Και το πρώτο trailer φαίνεται εξαιρετικό

THE NERDSTREAM

8 Οκτωβρίου 2018

Έξι ολόκληρα χρόνια έχουμε να δούμε τον Κλιντ Ίστγουντ να πρωταγωνιστεί στη μεγάλη οθόνη, από το Trouble with the Curve του 2012. Κι ΟΚ, αυτό μπορεί να μην είναι περίεργο για άλλους 88χρονους, αλλά ο Ίστγουντ είναι εκείνος ακριβώς ο σκληρός καριόλης που δίνει το κινηματογραφικό παρόν από τη δεκαετία του ’50 μέχρι και σήμερα. Αυτό, λοιπόν, ετοιμάζεται να κάνει και τώρα, σκηνοθετώντας και πρωταγωνιστώντας στο The Mule.

Ο Ίστγουντ, προφανώς, μας έχει χαρίσει αμέτρητες υπέροχες ταινίες ως σκηνοθέτης, αλλά η αλήθεια είναι ότι από το Gran Torino και μετά, δηλαδή τα τελευταία 10 χρόνια, η πορεία του είναι αρκετά άνιση, περιλαμβάνοντας ΟΚ-ταινίες σαν το American Sniper, αλλά και μπαρούφες σαν το φετινό The 15:17 to Paris. Παρ’ όλα αυτά, όλα στο The Mule δείχνουν πολλά υποσχόμενα, κι ο Ίστγουντ θα έχει δίπλα του τους πάντα συμπαθέστατους Μπράντλεϊ Κούπερ, Άντι Γκαρσία, Λόρενς Φίσμπερν και Μάικλ Πένια.

Στην ταινία, λοιπόν, ο Ίστγουντ θα υποδύεται τον Ερλ Στόουν, έναν 80χρονο βετεράνο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που αρχίζει στα γηρατειά να μπλέκεται ξαφνικά στον κόσμο των ναρκωτικών, δουλεύοντας για λογαριασμό ενός μεξικάνικου καρτέλ. Όλα αυτά θα βασίζονται στην αληθινή ιστορία του Λίο Σαρπ, ο οποίος πράγματι τα έκανε όλα αυτά και συνελήφθη εν τέλει το 2011 σε ηλικία 87 ετών.

Το The Mule έρχεται στις αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου κι αυτό είναι το επίσημο trailer:

Best of internet