Quantcast

Το πρώτο trailer του νέου X-Men υπόσχεται ένα αξιοπρεπές κινηματογραφικό Dark Phoenix Saga, επιτέλους

Με την Σόφι Τέρνερ του Game of Thrones ως Jean Grey / Phoenix

THE NERDSTREAM

27 Σεπτεμβρίου 2018

Αν διαβάζατε κόμιξ κι αν βλέπατε μίκι μάου, τότε πιθανότατα θα θυμάστε ότι το Dark Phoenix Saga των X-Men ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχουμε δει στο superhero είδος. Ήταν σκοτεινό, ήταν διαστημικό, ήταν αλλόκοτο, ήταν τραγικό – ήταν γαμάτο, γενικά. Ενώ λοιπόν ήταν υπέροχο στο χαρτί, δια χειρός του σπουδαίου Chris Claremont, και στην animated σειρά των 90s, στο σινεμά δεν τα πήγε και τόσο καλά.

To X-Men: The Last Stand του 2006, με σκηνοθέτη τον μπουμπουνοκέφαλο Μπρετ Ράτνερ, ήταν μια ταινία μετριότατη, για να είμαστε επιεικείς. Κυρίως, όμως, πήρε το Dark Phoenix Saga και το έκανε αδιάφορο, πράγμα οριακά ασυγχώρητο. Όπως και να ‘χει, το X-Men κινηματογραφικό franchise μας χρώσταγε μια αξιοπρεπή μεταφορά του πιο διάσημου X-Men storyline.

Η επόμενη ταινία του franchise, λοιπόν, θα είναι το Dark Phoenix, και χτες το βράδυ είχαμε το πρώτο επίσημο trailer:

ΟΚ, δεν είναι κακό – αν εξαιρέσουμε την προβλεπέ χρήση διασκευής του This is the End των Doors. H Σόφι Τέρνερ του Game of Thrones είναι ένα καλό κάστινγκ, κι η Τζέσικα Τσαστέιν είναι πάντα μια καλή προσθήκη. Οι ελπίδες μας, βέβαια, είναι συγκρατημένες, δεδομένων των πολλών αναβολών που πήρε η ταινία και του αμφίβολου παρελθόντος του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Simon Kinberg, ο οποίος στο παρελθόν είχε υπογράψει τα σενάρια των The Last Stand, Apocalypse και Fantastic Four.

Ίδωμεν, η ταινία καταφθάνει τον Φεβρουάριο του 2019.

Best of internet