Quantcast

Η νέα ταινία των αδερφών Κοέν είναι (ξανά) western και μόλις έσκασε το επίσημο trailer

Έρχεται το Νοέμβριο σε μεγάλες και μικρές οθόνες από το Netflix

THE NERDSTREAM

12 Σεπτεμβρίου 2018

Να βρείτε κάποιον που να σας αγαπάει όπως αγαπάνε τα western οι αδερφοί Κοέν, αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες. Μετά τον δικαιολογημένο θρίαμβο του No Country for Old Men το 2007 (4 νίκες στα Όσκαρ) και την ήπια επιτυχία του True Grit το 2010 (10 υποψηφιότητες στα Όσκαρ), το αγαπημένο δίδυμο επιστρέφει στο είδος με τη νέα του ταινία, η οποία φέρει τον πουρίστικο τίτλο The Ballad of Buster Scruggs.

Αφού, λοιπόν, ο Buster Scruggs έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο φετινό Φεστιβάλ της Βενετίας πριν από λίγες μέρες, κερδίζοντας και το βραβείο σεναρίου παρεμπιπτόντως, τώρα ετοιμάζεται σιγά-σιγά να βγει και πιο ευρέως στην κινηματογραφική γύρα. Ουσιαστικά πρόκειται για ταινία ανθολογίας με έξι διαφορετικές ιστορίες και ένα υπέροχο ensemble cast που περιλαμβάνει τους Tim Blake Nelson, Zoe Kazan, James Franco, Liam Neeson και Tom Waits.

Την διανομή της ταινίας έχει αναλάβει το Netflix και, απ’ όσο γνωρίζουμε, θα καταφέρουμε να την δούμε τόσο σε μεγάλες όσο και μικρές οθόνες. Μπορεί ακόμα να μην υπάρχουν λεπτομέρειες για το πώς και το πού, αλλά έχουμε στα χέρια μας ημερομηνία κι αυτή είναι 16 Νοεμβρίου.

Μέχρι τότε, τσεκάρετε το ολόφρεσκο επίσημο trailer:

Best of internet