Quantcast

Δύο χρόνια μετά το La La Land, Ράιαν Γκόσλινγκ και Ντέιμιαν Σαζέλ ξανασυναντιούνται στο διάστημα με το First Man

Η ταινία έκανε χτες την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Βενετίας κι έχει νέο trailer

THE NERDSTREAM

30 Αυγούστου 2018

Να ένα δίδυμο που πέτυχε τα μάλα και, δικαίως, συνεχίζει τη συνεργασία του. Ο Ράιαν Γκόσλινγκ πρωταγωνίστησε το 2016 στο La La Land του Ντέιμιαν Σαζέλ, μαζί με την Έμα Στόουν και, προφανώς, απέσπασε χειροκροτήματα λατρείας ακόμα κι από τους πιο δύσπιστους, κερδίζοντας παράλληλα μια Χρυσή Σφαίρα και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ, ενώ ο 31χρονος τότε Σαζέλ πήρε το Όσκαρ Σκηνοθεσίας κι έγινε ο νεαρότερος σκηνοθέτης που το έχει καταφέρει.

Τώρα, λοιπόν, οι δυο τους συνεργάζονται ξανά στο διαστημικό βιογραφικό δράμα First Man, το οποίο έκανε χτες την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Βενετίας και ενθουσίασε το κοινό, ενώ αναμένεται να σκάσει μύτη στις αίθουσες στα μέσα Οκτωβρίου. Φυσικά, ο Γκόσλινγκ υποδύεται τον Νιλ Άρμστρονγκ, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Josh Singer του Spotlight και του The Post, βασιζόμενος στο ομώνυμο βιογραφικό βιβλίο του James R. Hansen.

Μετά από δύο μουσικές ταινίες με τα Whiplash και La La Land, λοιπόν, ο Σαζέλ εκτοξεύει τον Γκόσλινγκ στο διάστημα προκειμένου να αφηγηθεί τα γεγονότα που οδήγησαν στην αποστολή του Apollo 11 το 1969, καταλήγοντας στα πρώτα ανθρώπινα βήματα στη σελήνη – αν πιστέψουμε την προπαγάνδα της νέας τάξης πραγμάτων, δηλαδή.

Δείτε εδώ το ολοκαίνουριο trailer του First Man και αναμείνατε μέχρι τον Οκτώβριο.

Best of internet