Quantcast

Το sequel του Top Gun θα έχει τα πάντα, από Τομ Κρουζ και Βαλ Κίλμερ μέχρι Τζον Χαμ και Εντ Χάρις

Πάρτε την ανάσα μας μακριά, και τα λεφτά μας μαζί

THE NERDSTREAM

23 Αυγούστου 2018

Ναι, το ξέρουμε και το ‘χουμε διαπιστώσει κι από μόνοι μας. Έχει παραγίνει το κακό με τα sequels, τα reboots, τα remakes και τα spinoffs. Αλήθεια είναι, κι είναι εξίσου θλιβερό και κουραστικό της περισσότερες φορές. Αλλά, γαμώτο, υπάρχει κάτι υπέροχο στο να αποκτήσουμε άλλο ένα Top Gun 32 χρόνια μετά. Κάτι η λατρεία μας για τον εκλιπόντα Tony Scott (που μας χάρισε και τα The Hunger και True Romance, μεταξύ άλλων), κάτι το απόλυτο δίδυμο Τομ Κρουζ και Βαλ Κίλμερ με τον αχαλίνωτο ερωτισμό του, κάτι η μουσική του Giorgio Moroder και του Kenny Loggins, κάτι η συνολική τυρένια και over-the-top ατμόσφαιρα – τι να κάνουμε, το αγαπάμε το Top Gun.

Από πέρυσι το καλοκαίρι, λοιπόν, γνωρίζουμε ότι το sequel της ταινίας θα ονομάζεται Top Gun: Maverick και ότι Τομ Κρουζ και Βαλ Κίλμερ θα επαναλάβουν τους εμβληματικούς ρόλους τους, ενώ την σκηνοθεσία θα αναλάμβανε ο Joseph Kosinski, που στο πρόσφατο παρελθόν γύρισε τα Tron: Legacy και Oblivion. Και παράλληλα, ο Kenny Loggins αυτοπροσώπως επιβεβαίωσε ότι το Danger Zone θα κάνει την εμφάνισή του στην ταινία.

Καθώς έκτοτε προστέθηκαν στο καστ η αγαπημένη Τζένιφερ Κόνελι κι ο Μάιλς Τέλερ του Whiplash, χτες ήρθε κατέφτασε μια ανακοίνωση που πρόσθεσε δύο ακόμα μεγάλα ονόματα στην ταινία. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Deadline, στο sequel του Top Gun θα δούμε επίσης τον Τζον Χαμ του Mad Men και τον Εντ Χάρις του Westworld (και αμέτρητων αγαπημένων ταινιών, προφανώς).

Στο μεταξύ, η ταινία έρχεται τον Ιούλιο του 2019, κι αν ακούσουμε ξανά και το Take My Breath Away θα εκραγούμε από συγκίνηση.

Best of internet