Quantcast

126 ολόκληρα δολάρια έβγαλε η νέα ταινία του Κέβιν Σπέισι στην πρεμιέρα της, για κάποιο μυστήριο λόγο

Το Billionaire Boys Club τα πήγε λίγο καλύτερα από την ταινία μικρού μήκους εκείνου του φίλου σου

THE NERDSTREAM

20 Αυγούστου 2018

Αν θυμάστε, αγαπητοί αναγνώστες, ο Κέβιν Σπέισι ήταν ένας από εκείνους τους ανθρώπους του Χόλιγουντ που, το περασμένο φθινόπωρο, καταγγέλθηκε για μια σειρά από σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε βάθος 30 χρόνων, καθώς γενικά η βιομηχανία του θεάματος τρανταζόταν από την καμπάνια του MeToo που έφερνε στην επιφάνεια αμέτρητα αντίστοιχα περιστατικά έπειτα από το ξέσπασμα της υπόθεσης Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Για τον Σπέισι, συγκεκριμένα, αυτό σήμανε την απόλυσή του από την σειρά House of Cards του Netflix, ενώ επίσης όλες οι σκηνές του αφαιρέθηκαν από την ταινία All the Money in the World του Ρίντλεϊ Σκοτ, με τον ρόλο του τελικά να αναλαμβάνει ο αντικαταστάτης Κρίστοφερ Πλάμερ λίγο πριν το φιλμ βγει στις αίθουσες – σε μια απ’ τις πιο κουκουρούκου κινήσεις που έχουμε δει τελευταία στο Χόλιγουντ.

Αυτές τις μέρες, λοιπόν, έκανε πρεμιέρα στα σινεμά η τελευταία ταινία που ολοκλήρωσε ο Κέισι πριν τις καταγγελίες, το Billionaire Boys Club του James Cox. H ταινία κυκλοφόρησε την Παρασκευή σε περιορισμένη διανομή σε 10 αμερικάνικες πόλεις (εκτός Νέας Υόρκης και Λος Άντζελες), ενώ τον προηγούμενο μήνα είχε γίνει ήδη διαθέσιμο σε video on demand.

Το εντυπωσιακό, βέβαια, είναι ότι στην πρώτη μέρα προβολής της κατάφερε να μαζέψει το αστρονομικό ποσό των 126 δολαρίων, καθώς η προώθηση της ταινίας ήταν ελάχιστη και, προφανώς, ο κόσμος δεν ψηνόταν ιδιαίτερα για Κέβιν Σπέισι. Στο μεταξύ, οι εκτιμήσεις για το πρώτο σαββατοκύριακο της ταινίας μιλάνε για σύνολο 1000 δολαρίων, ποσό εμφανώς μεγαλύτερο από τα 126 ντόλαρς.

Σε αντίθεση, πάντως, με την τελευταία ταινία του Louis C.K. πριν τις αντίστοιχες καταγγελίες, το Billionaire Boys Club κατάφερε να βγει στις αίθουσες, ενώ το I Love You, Daddy μάλλον θα παραμείνει καταχωνιασμένο για πολύ καιρό ακόμα.

Best of internet