Quantcast

Τζέρεμι Ρένερ και Τζέιμι Φοξ θα πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία Spawn που θέλουμε κολασμένα

Που θα σκηνοθετηθεί από τον ίδιο το δημιουργό του, Τοντ ΜακΦάρλαν

THE NERDSTREAM

10 Ιουλίου 2018

Το σύμπαν χρωστάει στον Spawn μια τίμια κινηματογραφική μεταφορά. Έτσι δεν είναι; Έτσι είναι. Δεν ξέρουμε αν το θυμάστε (ελπίζουμε όχι), αλλά το 1997 είχε κυκλοφορήσει μια εκδοχή του γνωστού αντι-ήρωα που δημιούργησε ο Τοντ ΜακΦάρλαν, η οποία ήταν, εχμ, κακή – για να το θέσουμε ευπρεπώς. Παρόλα αυτά, βέβαια, η ταινία έμεινε στην ιστορία ως η πρώτη φορά που ένας μαύρος ηθοποιός υποδύθηκε έναν διάσημο υπερήρωα.

Εδώ και κάμποσα χρόνια ακουγόταν ότι ο ίδιος ο ΜακΦάρλαν ενδιαφερόταν να αναλάβει ένα κινηματογραφικό reboot του Spawn, κάτι το οποίο ανακοίνωσε το 2015. Αφού ολοκλήρωσε και το σενάριο, τελικά το καλοκαίρι του 2017 έγινε γνωστό πως έχει έρθει σε συμφωνία με την εταιρία παραγωγής Blumhouse ώστε να σκηνοθετήσει ο ίδιος την ταινία.

Σχεδόν έναν χρόνο αργότερα, φέτος το Μάιο δηλαδή, ανακοινώθηκε επίσης πως στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρίσκεται ο Τζέιμι Φοξ, κάτι το οποίο μας γέμισε ακόμα περισσότερες ελπίδες για την ποιότητα της ταινίας. Τώρα λοιπόν, το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Deadline μας ενημέρωσε ότι δίπλα στον Φοξ θα πρωταγωνιστεί ο Τζέρεμι Ρένερ, δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ για τα The Hurt Locker και The Town, και βέβαια γνωστός για τον ρόλο του ως πουθενάς ως Hawkeye στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Συγκεκριμένα, ο Ρένερ θα υποδυθεί τον ντετέκτιβ Twitch Williams, ο οποίος πρωτοεμφανίστηκε στα κόμιξ του Spawn μέσα από το μπατσοδίδυμο Sam & Twitch. Ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα δούμε την ταινία στις αίθουσες, αλλά τα γυρίσματα αναμενόταν να ξεκινήσουν στις αρχές του 2018, κάτι που δεν είναι γνωστό αν έγινε πράγματι ή όχι.

Best of internet