Quantcast

Ο Σάσα Μπάρον Κοέν ετοιμάζεται να αποφοιτήσει από πανεπιστήμιο γνωστού Πορτοκαλί Προέδρου

Ψιλοανακοινώνοντας νέα ταινία που θα διαδραματίζεται στο Trump University

THE NERDSTREAM

5 Ιουλίου 2018

Θυμάστε πίσω στο μακρινόοοο 2003 που ο Σάσα Μπάρον Κοέν ως Ali G είχε εξασφαλίσει μιας μοναδικής ποιότητας και αισθητικής συνέντευξη με τον μέλλοντα πρόεδρο των ΗΠΑ και τότε απλώς σάπιο μεγακαπιταλιστή και ευχάριστη τηλεπερσόνα Ντόναλντ Τραμπ; Αν δεν το θυμάστε, έμοιαζε κάπως έτσι και στο τέλος, φυσικά, ο Τραμπ αποχώρησε:

Βέβαια, ο Τραμπ έχει μνημονεύσει στο παρελθόν και μόνος του τη συνέντευξη, αναφερόμενος στην εξωπραγματική ικανότητά του να καταλαβαίνει κατευθείαν τα SCAMS παρά το σοβαρό και άκρως απατηλό παρουσιαστικό του Ali G:

Όπως είναι σαφές, οι δύο άνθρωποι είναι ξεκάθαρα φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Ο Κοέν λοιπόν, αργότερα γνωστός για τους ρόλους του ως Borat και Bruno, είπε να γιορτάσει χτες την Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ ανεβάζοντας στο Twitter ένα μυστηριώδες βίντεο όπου στην αρχή έχει ένα παλιό κλιπ του Τραμπ να τον βρίζει, παροτρύνοντάς τον να πάει να σπουδάσει ώστε να μάθει να είναι αστείος.

Ε, μάλλον αυτό σκοπεύει να κάνει ο Κοέν, αφού τελικά το βίντεο καταλήγει σε teaser ενός νέου (μάλλον) κινηματογραφικού πρότζεκτ, στο οποίο (μάλλον) θα αποφοιτά από το γνωστό και αξιόπιστο Πανεπιστήμιο Τραμπ. Δείτε και μόνοι σας:

Best of internet