Quantcast

Με καρχαρίες, βίκινγκς και ναζί θα παίζει μάπες ο Ράιαν Ρέινολντς στο Bermuda Triangle

Ναι, η νέα ταινία του Σαμ Ράιμι μάλλον θα είναι το καλύτερο σταφ έβερ

THE NERDSTREAM

11 Ιουνίου 2018

Ω ναι, μπορεί να ακούγεται σαν περιπέτεια Deadpool, αλλά ο νέος κινηματογραφικός ρόλος του Ράιαν Ρέινολντς θα είναι εξίσου παρανοϊκός χωρίς να χρειαστεί να φορέσει την μαυροκόκκινη στολή. Για την ακρίβεια, πρόκειται να τον καμαρώσουμε σε μια νέα sci-fi περιπέτεια με τον εύγλωττο τίτλο Bermuda Triangle, όπου ο συμπαθέστατος ηθοποιός πρόκειται να εμφανιστεί μαζί με καρχαρίες, βίκινγκς και ναζίδες.

Φυσικά, το Bermuda Triangle δεν έχει και κανέναν τυχαίο δημιουργό πίσω από τον κάμερα. Είναι ο Σαμ Ράιμι – και οι λόγοι για να τον αγαπάμε είναι πολλοί. Πρώτον, του χρωστάμε τη δημιουργία του Evil Dead, της φουλ υποτιμημένης superhero ταινίας Darkman, του υπέροχου A Simple Plan και φυσικά της πρώτης τριλογίας Spider-Man (οκ, εκτός του τρίτου) που έδωσαν μεγάλη ώθηση στο σύγχρονο υπερηρωικό σινεμά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ThatHasthtagShow, απ’ το οποίο μάθαμε ότι ο Ρέινολντς θα είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας, το Bermuda Triangle (γραμμένο από τον John Gatins των πρόσφατων Kong: Skull Island και Power Rangers) θα μας εξιστορήσει τα εξής: Ένα υποβρύχιο που κουβαλάει πυρηνικά χάνεται (προφανώς) στο τρίγωνο των βερμούδων και τότε έρχεται η σειρά ενός σκληρού καριόλη επιστήμονα να βάλει τα πράματα σε μια τάξη, ανακαλύπτοντας ένα μυστηριώδες νησί που κατοικείται από όλα όσα έχουν χαθεί στην περιοχή ανά τα χρόνια. Και βέβαια, εκεί είναι που κολλάνε οι καρχαρίες, οι βίκινγκς και οι ναζί, πράγματα δηλαδή που αναμένεται να σταθούν εμπόδια στην αναζήτηση των χαμένων πυρηνικό.

Ακούγεται υπέροχα cult, δεν ξέρουμε ακόμα πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες, αλλά το περιμένουμε με χαρακτηριστικό πάθος.

Best of internet