Quantcast

Έκλεισε, ο Αλ Πατσίνο θα είναι κι αυτός στη νέα ταινία του Ταραντίνο

Ένα τσακ πριν αρχίσει να ανασταίνει και νεκρούς για να μπουν στην ταινία του ο γνωστός σκηνοθέτης

THE NERDSTREAM

8 Ιουνίου 2018

Ε, εντάξει, είπαμε, υπάρχουν και κάποια όρια. Το καστ του Once Upon a Time in Hollywood έχει αρχίσει να ξεφεύγει σε ανησυχητικό βαθμό. Δώστε βάση: έχουμε Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπραντ Μπιτ, Κερτ Ράσελ, Μάργκο Ρόμπι, Τιμ Ροθ, Μπερτ Ρέινολντς, Μάικλ Μάντσεν. ΟΚ, φτάνουν; Όχι βέβαια, δεν φτάνουν. Γιατί η νεότερη προσθήκη στο κολοσσιαίο καστ της επόμενης ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο είναι ο Αλ Πατσίνο αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Οι φήμες υπήρχαν ήδη και ο Ταραντίνο γλυκοκοίταζε καιρό τώρα τον Πατσίνο για την 9η ταινία του, αλλά τελικά η επιβεβαίωση ήρθε χτες μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Variety, σύμφωνα με το οποίο ο ρόλος του σπουδαίου ηθοποιού θα είναι να υποδυθεί τον ατζέντη του πρωταγωνιστή, δηλαδή του ξεφτισμένου ηθοποιού που θα υποδύεται ο Ντι Κάπριο.

Παράλληλα, μέσα στη βδομάδα ανακοινώθηκαν κι άλλα νέα ονόματα για το καστ της ταινίας, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται οι Ντάμιαν Λιούις, Λουκ Πέρι, Έμιλυ Χιρς και Ντακότα Φάνινγκ. Και βέβαια, ο Αλ Πατσίνο θα συμμετάσχει και στη νέα ταινία του Μαρτιν Σκορσέζε με τίτλο The Irishman, όπου θα συμπρωταγωνιστεί με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και σχεδόν όλο το υπόλοιπο γκανγκστερικό Χόλιγουντ.

Θυμίζουμε ότι η ιστορία θα λαμβάνει χώρα στο Λος Άντζελες του 1969 και θα επικεντρώνεται σε έναν τηλεοπτικό ηθοποιό που προσπαθεί να βρει τρόπο να χωθεί στην κινηματογραφική βιομηχανία. O στενός του φίλος, ο οποίος είναι και ο κασκαντέρ που γυρίζει τις επικίνδυνες σκηνές του, προσπαθεί να πετύχει ακριβώς το ίδιο. Εν τω μεταξύ, η τραγική δολοφονία της Σάρον Τέητ και τεσσάρων ακόμη φίλων της από τους ακόλουθους του Τσαρλς Μάνσον αντικατοπτρίζονται στη βασική αφήγηση της ταινίας. Η ταινία του Κουεντίν Ταραντίνο αναμένεται να συμπέσει χρονικά με την 50η επέτειο της δολοφονίας δηλαδή στις 9 Αυγούστου 2019.

Best of internet