Quantcast

Η νέα ταινία Spider-Man είναι animated, έχει Miles Morales και το πρώτο trailer φαίνεται υπέροχο

Ήρθε η ώρα του Miles Morales να γίνει Spider-Man

THE NERDSTREAM

7 Ιουνίου 2018

Ναι, αν έχετε διαβάσει τα Ultimate Marvel κόμιξ ή έχετε δει τις animated σειρές Ultimate Spider-Man και Spider-Man των τελευταίων χρόνων, τότε ξέρετε ότι πέρα από τον Peter Parker υπάρχει κι άλλος Spider-Man και το όνομά του είναι Miles Morales. Κι ήρθε λοιπόν η ώρα να τον δούμε και στη μεγάλη οθόνη.

Η νέα ταινία έχει τον τίτλο Spider-Man: Into the Spider-Verse και είναι μια παραγωγή της Sony, αλλά τοποθετείται σε ένα εναλλακτικό σύμπαν σε σχέση με τις υπόλοιπες ταινίες του ανθρώπου-αράχνη που έχουμε δει μέχρι τώρα – με τελευταίο το περσινό Homecoming. Το Into the Spider-Verse θα αφηγηθεί την ιστορία του αφρο-λατίνου πιτσιρικά Miles Morales καθώς αρχίζει να υιοθετεί τον ρόλο του Spider-Man και έχει ως μέντορα έναν μεγαλύτερο σε ηλικία Peter Parker.

Το σενάριο είναι γραμμένο από τον Phil Lord (απ’ το κλασικό δίδυμο με τον Christopher Miller που μας έχει χαρίσει τo Lego Movie και το 21 Jump Street μεταξύ άλλων), ενώ το φωνητικό καστ περιλαμβάνει τους Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld και Mahershala Ali. Δείτε εδώ το πρώτο trailer:

Παράλληλα, κυκλοφόρησε και η πρώτη αφίσα της ταινίας η οποία είναι επίσης ωραιότατη. Μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί το Into the Spider-Verse, λοιπόν, περιμένουμε.

Best of internet