Quantcast

Αυτή είναι η νέα Οικογένεια Άνταμς που θα δούμε στα σινεμά το 2019

Με τις φωνές των Σαρλίζ Θερόν και Οσκαρ Αϊζακ μεταξύ άλλων

THE NERDSTREAM

6 Ιουνίου 2018

Ναι, είναι η αλήθεια αγαπητοί φίλοι και φίλες. Η Οικογένεια Άνταμς επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη 20 ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση στην τηλεταινία Addams Family Reunion του 1998, αφού πρώτα είχαν προηγηθεί δύο καταπληκτικές ταινίες (The Addams Family και Addams Family Values) στις αρχές του ’90 με τις οποίες προφανώς μεγαλώσαμε και απ’ τις οποίες λάβαμε όλη την παιδεία που είχαμε πραγματικά ανάγκη.

Τώρα, λοιπόν, οι δημιουργοί του Sausage Party, οι Κόνραντ Βέρνον και Γκρεγκ Τίρναν, ανέλαβαν να μεταφέρουν εκ νέου την Οικογένεια Άνταμς στη μεγάλη οθόνη σε animated εκδοχή αυτήν τη φορά για λογαριασμό της MGM. Χτες το Deadline έδωσε στην δημοσιότητα την πρώτη εικόνα της λατρεμένης οικογένειας και είναι αυτή:

Στο μεταξύ, το καστ των ηθοποιών που θα δανείσουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες της ταινίας είναι κάτι περισσότερο από all-star. Η Σαρλίζ Θερόν θα υποδυθεί την Morticia και ο Όσκαρ Άϊζακ τον Gomez, ενώ το υπόλοιπο καστ περιλαμβάνει τους Allison Jenney (η οποία θα υποδυθεί την Margaux Needler), Bette Midler, Chloe Grace Moretz και τον Finn Wolfhard του Stranger Things.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, στις 11 Οκτωβρίου του 2019 θα έχουμε την ευκαιρία να χαρούμε και πάλι την Οικογένεια Άνταμς σε νέες μαυρόψυχες περιπέτειες.

Best of internet