Quantcast

Ο Κέβιν Σμιθ ετοιμάζει δύο νέες ταινίες κι ελπίζουμε να είναι, επιτέλους, καλές

Α ναι, και παράλληλα έρχεται νέο Jay and Silent Bob

THE NERDSTREAM

4 Ιουνίου 2018

Θυμάστε παλιά που ο Κέβιν Σμιθ ήταν ένας αξιαγάπητος και υπέροχος κινηματογραφικός δημιουργός, με ταινίες σαν τα Clerks και Chasing Amy που, ναι, μας σημάδεψαν ανεξίτηλα φίλοι και φίλες. Ε πλέον είναι ακόμα, προφανώς, ακραία αξιαγάπητος αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει να κάνει πραγματικά καλή ταινία πολλά, πολλά χρόνια. Ουσιαστικά, από το ανέλπιστα καλό Clerks II του 2006 και μετά, ο Σμιθ κινείται ανάμεσα στο χλιαρά ενδιαφέρον (Zack and Miri Make a Porno και Red State) μέχρι το αφόρητα βαρετό (Cop Out, Tusk και εσχάτως το βασανιστικό Yoga Hosers). Τώρα, λοιπόν, έχουμε νεότερα για επόμενα κινηματογραφικά πρότζεκτ του, λίγο καιρό αφότου κοντέψαμε να τον χάσουμε από κοντά μας όταν έπαθε καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια μιας stand-up παράστασης.

Τώρα λοιπόν, όπως μάθαμε από το live Q&A που έκανε με το podcast του, Fatman on Batman, τα κινηματογραφικά του πρότζεκτ που είχαν μπει στον πάγο πρόκειται να μπούνε και πάλι μπροστά. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την κωμωδία Hit Somebody (που θα αφορά το χόκεϊ με κάποιον τρόπο) και την ταινία τρόμου Moose Jaws (κάτι σαν τo Jaws αλλά με τάρανδους, σύμφωνα με τον ίδιο), οι οποίες ξεκίνησαν να δουλέυονται το 2009 και το 2014 αντίστοιχα.

Για την ακρίβεια, ο Σμιθ δήλωσε πως το Moose Jaws εξασφάλισε επιτέλους επαρκή χρηματοδότηση μέσα στις προηγούμενες μέρες, ενώ παράλληλα δήλωσε πως υπήρξε ένα απροσδόκητο ενδιαφέρον για το Hit Somebody που έβγαλε την ταινία από τον πάγο. Ταυτόχρονα, μετά την ακύρωση τόσο του Clerks III και του Mallrats II, ο Σμιθ πήρε σβάρνα και τις επόμενες ταινίες του ψάχνοντας sequel, οπότε τον Αύγουστο ξεκινάει και τα γυρίσματα για το Jay and Silent Bob Reboot, δηλαδή την επιστροφή των δύο αγαπημένων χαρακτήρων του View Askewniverse, 17 χρόνια μετά την πρώτη σόλο ταινία τους.

Best of internet