Quantcast

Έρχεται extended cut του Deadpool 2 με όλα τα καφριλίκια που δεν χώρεσαν στην ταινία

Γιατί προφανώς 2 ώρες Deadpool δεν ήταν αρκετές

THE NERDSTREAM

22 Μαΐου 2018

Πήγατε στους σινεμάδες να δείτε το Deadpool 2 και δεν χορτάσατε; Η τύχη σας χαμογέλασε φίλοι και φίλες, αφού ετοιμάζεται πλέον extended cut της ταινίας ώστε να χορτάσετε με την ησυχία σας περισσότερο ψεύτικο αίμα και ειρωνικοκάφρικο χιούμορ. Η ταινία του David Leitch βγήκε την προηγούμενη βδομάδα στις αίθουσες με διάρκεια 2 ωρών, και προφανώς υπήρχε μπόλικο πράγμα που έμεινε απ’ έξω από το τελικό cut.

Βέβαια, δεν μιλάμε μόνο για το άπειρο promo υλικό που χρησιμοποιήθηκε σε trailers και teasers για την ταινία, αλλά για πράγματα εντελώς καινούρια. Σύμφωνα με την συνέντευξη του σκηνοθέτη στο Cinema Blend, o ίδιος μαζί με τον Ryan Reynolds και τους σεναριογράφους Rhett Reese και Paul Wernick δουλεύουν αυτό το χρονικό διάστημα πάνω σε ένα extended cut που θα τους αφήσει 100% ικανοποιημένους ως προς το περιεχόμενο και τη διάρκεια της ταινίας.

Ο Leitch στη συνέντευξή του περιγράφει επίσης αναλυτικά τι θα πρέπει να περιμένουμε σ’ αυτό το extended cut, οπότε προφανώς ακολουθούν ανελέητα spoilers – πράγμα που σημαίνει ότι συνεχίζετε με δική σας ευθύνη. Ένα πράγμα που θα περιλαμβάνεται λοιπόν θα είναι ένα εκτεταμένο μοντάζ με τις απόπειρες αυτοκτονίας του Wade Wilson μετά τον θάνατο της Vanessa. Ένα δεύτερο είναι ότι θα έχουμε περισσότερες σκηνές στην έπαυλη των X-Men καθώς ο Deadpool προσπαθεί να έρθει στα ίσια του. Για τα υπόλοιπα, σας παραπέμπουμε στη συνέντευξη.

Εν τω μεταξύ, μετά το πρώτο της σαββατοκύριακο στις αίθουσες, η ταινία έφτασε τα $301 εκ. εισπράξεις, εκθρονίζοντας το Avengers: Infinity War από την πρώτη θέση του box office όπου βρισκόταν ακόμη μέχρι τώρα.

Best of internet