Quantcast

O Riz Ahmed ψήνει την Marvel για να φτιάξει την πρώτη ταινία με μουσουλμάνα υπερηρωίδα

Απευθύνοντας κάλεσμα για συνεργασία στους Mindy Kaling και Kumail Nanjiani

THE NERDSTREAM

17 Μαΐου 2018

Ας αρχίσουμε ως εξής: αγαπάμε πολύ τον Riz Ahmed. Οι λόγοι γι’ αυτό είναι αρκετοί. Πρώτον, πρωταγωνίστησε σε μια απ’ τις καλύτερες ταινίες αυτής της δεκαετίας, δηλαδή το Four Lions του ιδιοφυέστατου Chris Morris. Δεύτερον, πρωταγωνίστησε στην καταπληκτική μίνι σειρά του HBO με τον τίτλο The Night Of. Τρίτον, έχει παίξει σε αγαπημένες ταινίες σαν τα The Road to Guantanamo και το Nightcrawler. Τέταρτον, ετοιμάζεται να παίξει στο Venom με τον Tom Hardy. Πέμπτον, είναι ένας πολύ καλός πολιτικοποιημένος rapper, είτε σόλο ως Riz MC είτε με το γκρουπ του, Swet Shop Boys.

Αφού ξεκαθαρίσαμε μερικά πράγματα, λοιπόν, πάμε στο ζουμί της υπόθεσης. Την Παρασκευή που μας πέρασε, ο επικεφαλής της Marvel Studios, ο άρχοντας του σύμπαντος με το όνομα Kevin Feige, ανακοίνωσε πως υπάρχει λίγο-πολύ στα σκαριά μια ταινία Ms. Marvel για μετά το 2019 που θα κλείσει ο κύκλος του Infinity War. Το ιδιαίτερο βέβαια εδώ είναι ότι η Ms. Marvel είναι μια αμερικανο-πακιστανή έφηβη με το όνομα Kamala Khan που δημιουργήθηκε σαν ηρωίδα κόμιξ το 2014 – κι έγινε έτσι η πρώτη πρωταγωνίστρια μουσουλμάνα superhero της Marvel.

Φυσικά, το νέο δεν πέρασε απαρατήρητο από τον τσακάλι τον Riz Ahmed, κι έτσι ο βρετανο-πακιστανός ηθοποιός στράφηκε άμεσα στο Twitter, ψήνοντας τους φίλους του Mindy Kaling (γνωστή από το The Office και το The Mindy Kaling Project) και Kumail Nanjiani (που πέρυσι πρωταγωνίστησε στο The Big Sick) να αναλάβουν μαζί να μετατρέψουν την Ms. Marvel σε ταινία.

Best of internet