Quantcast

Rambo 5: O Σταλόνε έπαθε Sicario και επιστρέφει για να παίξει ξύλο με μεξικάνικα καρτέλ

Θα τον ξαναβλέπουμε ταυτόχρονα σαν Ρόκυ και Ράμπο δηλαδή

THE NERDSTREAM

7 Μαΐου 2018

Δεν έχουμε ιδέα αν σας έλειψε καθόλου ο μέγας σωτήρας της ανθρωπότητας Τζον Ράμπο, αλλά η αλήθεια είναι πως είτε σας έλειψε είτε όχι θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε άλλη μια περιπέτεια του αξιαγάπητου καταδρομέα και βετεράνου από το Βιετνάμ που αποφεύγει τις σφαίρες των εχθρών του με την ίδια ευκολία που το Χόλιγουντ αποφεύγει το να φτιάξει ταινίες που δεν βασίζονται σε ήδη υπάρχοντα franchises.

Απ’ ό,τι μαθαίνουμε λοιπόν, ο Συλβέστερ Σταλόνε αποφάσισε να επιστρέψει για 5η φορά στη μεγάλη οθόνη, ετοιμάζοντας το Rambo 5 που θα έχει και την υπογραφή του στο σενάριο, ενώ παραγωγός θα είναι ο Avi Learner με τον οποίο ο Σταλόνε συνεργάστηκε επίσης στο franchise των Expendables. Δέκα χρόνια μετά την πρώτη επιστροφή του στον ρόλο με το ομώνυμο Rambo του 2008, ο 71χρονος πια ηθοποιός μάλλον εμπνεύστηκε από την επιτυχία του Sicario του Ντενί Βιλνέβ (που επίσης επιστρέφει φέτος με sequel) και θα τοποθετήσει τη δράση του νέου Rambo στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού, όπου ο γηραλέος πλην σκληροτράχηλος Τζον θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει το ράντσο του όταν η κόρη ενός φίλου του πέφτει θύμα απαγωγής από καρτέλ διακίνησης ναρκωτικών.

Ναι, το πράγμα ακούγεται αρκούντως ‘MERICA FUCK YEAH ώστε να αποτελεί μια τίμια συνέχεια στην μετριότατη αναβίωση του 2008, αλλά η αλήθεια είναι πως η επιστροφή του Σταλόνε στον κόσμο του Rocky με το υπέροχο Creed του Ryan Coogler είχε αρκετά ελπιδοφόρα στοιχεία ώστε να του έχουμε μια άλφα εμπιστοσύνη. Μέχρι τότε βέβαια, περιμένουμε το Creed II όπου επίσης θα είναι σεναριογράφος και το οποίο έρχεται στις αίθουσες το Νοέμβριο του 2018.

Best of internet