Quantcast

Ο Ράιαν Ρέινολντς συνεχίζει να ελπίζει σε μια αξιοπρεπή συνάντηση Deadpool και Wolverine

Το αντίθετο δηλαδή απ’ αυτό που είδαμε στο X-Men Origins: Wolverine

THE NERDSTREAM

4 Μαΐου 2018

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, ως γνωστόν, αλλά ο Deadpool δεν πεθαίνει ποτέ. Αυτός ο τελευταίος, λοιπόν, δια στόματος του προφήτη του επί γης με το όνομα Ράιαν Ρέινολντς συνεχίζει να επιτελεί το θεάρεστο έργου του να αγωνίζεται για ένα κινηματογραφικό crossover ανάμεσα σε Deadpool και Wolverine που να μην είναι τόσο απύθμενα σκατένιο όσο αυτό που είδαμε στο X-Men Origins: Wolverine του 2009.

Σε συνέντευξή του χτες στο Entertainment Weekly, ο Ρέινολντς κατέστησε σαφές πως, παρόλο που ο Χιού Τζάκμαν φαίνεται να κρέμασε οριστικά τα αδαμάντινα νύχια του ως Wolverine έπειτα από το υπέροχο Logan του 2017, ο ίδιος ο Wolverine συνεχίζει να παραμένει ζωντανός στο υπάρχον timeline των ταινιών X-Men. Βέβαια, ο Ρέινολντς, αφού πρώτα περιγράψει το πόσο πρήζει τον καλό φίλο και συνάδελφο του να το σκεφτεί, αναγνωρίζει πως είναι δύσκολο να πείσει τον Τζάκμαν να επιστρέψει ως Wolverine για μια κινηματογραφική συνάντηση με τον Deadpool που να ανταποκρίνεται στην υπερ-χαριτωμένη σχέση που έχουν αναπτύξει οι δυο τους στα comics εδώ και πολλά χρόνια.

Τουλάχιστον, μέχρι να καταφέρει να τον πείσει και να γίνουν όλα αυτά πραγματικότητα, μπορούμε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τις υπέροχες μαλακιούλες του Ρέινολντς ως Deadpool στα social media, θύμα των οποίων έπεσε την προηγούμενη βδομάδα κι ο ίδιος ο Τζάκμαν:

Best of internet