Quantcast

Το νέο Terminator θα έχει σωσία του Άρνολντ και θα πιστολιάσει όλα όσα έγιναν στις 3 τελευταίες ταινίες

Και καλά θα κάνει, αν θέλετε τη γνώμη μας

THE NERDSTREAM

3 Μαΐου 2018

Λοιπόν, αγαπητοί φίλοι και φίλες, τα νέα για το επόμενο Terminator είναι πολύ καλά. Πρώτον και βασικότερο, η 6η ταινία του franchise θα αγνοήσει όλα όσα έχουν συμβεί στις τρεις τελευταίες, δηλαδή τα Rise of the Machines, Salvation και Genisys. Αυτή είναι, αν μη τι άλλο, μια ιδιαίτερα σοφή απόφαση, μιας και οι ταινίες αυτές ήταν σκατά. Αντιθέτως, το νέο Terminator θα αποτελεί ευθέως sequel του Terminator 2: Judgment Day, δηλαδή της δεύτερης από τις δύο υπερκλασικές action/sci-fi ταινιάρες που γύρισε ο James Cameron το 1984 και το 1991.

Η αλήθεια είναι πως το σύμπαν μας χρώσταγε ένα αξιοπρεπές Terminator sequel εδώ και πολλά χρόνια, και πλέον οι συνθήκες φαντάζουν οι καλύτερες δυνατές. Στην παραγωγή βρίσκεται ο ίδιος ο Cameron, στην σκηνοθεσία ο Tim Miller του Deadpool και στο σενάριο ο David S. Goyer, δηλαδή ο παραγωγικότατος άνθρωπος που ήταν η πένα πίσω από ταινίες σαν τα Dark City, την τριλογία Blade και την τριλογία Batman του Christopher Nolan, μεταξύ άλλων. Παράλληλα, το καστ περιλαμβάνει τις επιστροφές των Arnold Schwarzenegger και Linda Hamilton (ως Τ-800 και Sarah Connor, προφανώς), αλλά και τους Mackenzie Davis, Diego Boneta και Natalia Reyes.

Όσον αφορά τους Terminators στην ταινία, αφενός έχουμε τον Gabriel Luna (βλ. Ghost Rider από το Agents of S.H.I.E.L.D.) ως νέο εξολοθρευτή κι αφετέρου μαθαίνουμε πως την νεότερη εκδοχή του T-800 θα υποδυθεί ο πρώην-μποντιμπιλντεράς-νυν-ηθοποιός Brett Azar, ο οποίος είχε επαναλάβει τον ρόλο και στο Terminator: Genisys του 2015, με την κρίσιμη συμβολή της τεχνολογίας φυσικά.

Αφού λοιπόν δε μπορούμε να γλιτώσουμε από το τσουνάμι reboots, sequels και remakes, ας φροντίσουμε τουλάχιστον να είναι καλοφτιαγμένα, αξιοπρεπή και να αξίζουν τον κόπο βρε παιδί μου. Βέβαια, όσον αφορά το νέο Terminator, χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το φθινόπωρο του 2019 για να το διαπιστώσουμε με τα μάτια μας.

Best of internet