Quantcast

Έσκασε νέο trailer για το «Ant-Man and the Wasp» γιατί κανείς δεν χορταίνει τις ταινίες της Marvel

Το sequel του Ant-Man έρχεται στις 6 Ιουλίου

THE NERDSTREAM

2 Μαΐου 2018

Ούτε μια βδομάδα δεν έχει περάσει, αγαπητοί φίλοι και φίλες, από την πρεμιέρα του Avengers: Infinity War, το οποίο όχι μόνο ήταν και γαμώ τις υπερηρωικές ταινίες αλλά κατάφερε στο μεταξύ να σπάει ό,τι εισπρακτικό ρεκόρ υπάρχει και δεν υπάρχει μέσα στο πρώτο του σαββατοκύριακο στις αίθουσες. Ο Ant-Man, λοιπόν, ο άλλοτε μικροσκοπικός και άλλοτε θεόρατος superhero που συστήθηκε στο Marvel Cinematic Universe με την ομώνυμη ταινία του 2015, ετοιμάζεται να επιστρέψει λίγους μήνες μετά το Infinity War.

Χτες η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα το νέο trailer για το Ant-Man and the Wasp, όπου βλέπουμε τον αξιαγάπητο Paul Rudd να αντιμετωπίζει διλήμματα ανάμεσα στην υπερηρωική και την προσωπική του ζωή, την Evangeline Lilly να υποδύεται την Wasp, τον Michael Douglas να επιστρέφει ως Hank Pym και την Michelle Pfeiffer να παίρνει θέση στο καστ της ταινίας ως σύζυγος του Pym και αρχική Wasp.

To sequel του Ant-Man, το οποίο σκηνοθετείται και πάλι από τον Peyton Reed και απ’ ό,τι φαίνεται διατηρεί τον κωμικό χαρακτήρα της πρώτης ταινίας, έρχεται στους σινεμάδες στις 6 Ιουλίου. Δείτε ολόκληρο το trailer εδώ:

Best of internet