Quantcast

Το Fury Road παίζει να ήταν η τελευταία Mad Max ταινία που είδατε

Η δικαστική διαμάχη Miller και Warner Bros είναι πιθανό να ακυρώσει σχέδια για επόμενες ταινίες

THE NERDSTREAM

16 Απριλίου 2018

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Mad Max, αγαπητοί φίλοι, αφού, όπως διαβάζουμε, ο George Miller και η Warner Bros είναι αυτή τη στιγμή απασχολημένοι με δικαστική διαμάχη που άνοιξε για την τέταρτη ταινία του sequel (Fury Road) και που δεν ξέρουμε πότε και πώς θα τελειώσει.

Η διαμάχη αφορά ένα επιπρόσθετο κόστος που προέκυψε λίγο πριν την ολοκλήρωση της ταινίας, με τη μία πλευρά να ρίχνει τις ευθύνες στην άλλη.

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου ένα χρόνο στην Αυστραλία, όταν ο συγγραφέας, παραγωγός και σκηνοθέτης της σειράς George Miller, κατηγόρησε τη Warner Bros για «προσβλητική και κατακριτέα» συμπεριφορά.

Η βασική διαφωνία τώρα είναι ποια από τις δύο πλευρές ευθύνεται για τη 14μηνη καθυστέρηση της ταινίας, καθώς και για την extra επιβάρυνση του budget με 30 εκατομμύρια δολάρια.

Το πρόβλημα με όλα αυτά είναι ότι παρ’ ότι τα σενάρια της πέμπτης και της έκτης ταινίας του Mad Max είναι ήδη έτοιμα, ο Miller ισχυρίζεται ότι η εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο συνεργατών έχει γίνει κουρέλι, κάτι που διακινδυνεύει τη δυνατότητα να συνεργαστούν ξανά στο μέλλον.

Best of internet