Quantcast

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Creed 2 κι ο Σιλβέστερ Σταλόνε μας ξεναγεί με κέφι και μπρίο

Ο γιος του Apollo Creed κι ο γιος του Ivan Drago θα ‘χουν μανούρες

THE NERDSTREAM

3 Απριλίου 2018

Αυτό είναι: το Creed ετοιμάζεται για την κινηματογραφική επιστροφή του. Η αλήθεια είναι πως η πρώτη ταινία, η οποία κυκλοφόρησε το 2015, ήταν μια απ’ τις καλύτερες περιπτώσεις franchise reboot που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Κάτι η σκηνοθεσία και το σενάριο του Ryan Coogler (ο οποίος πριν μας είχε χαρίσει το Fruitvale Station και μετά το Black Panther, κάτι ο Michael B. Jordan που το πάει για κινηματογραφικός σούπερ-σταρ, κάτι η σχεδόν συγκινητική ερμηνεία του Σιλβέστερ Σταλόνε – το Creed ήταν πολύ, πολύ καλύτερο απ’ ό,τι περιμέναμε.

Το sequel, λοιπόν, το οποίο έχει τον Steven Caple Jr. στην σκηνοθεσία και τον Cheo Hodari Coker του Luke Cage στο σενάριο (μαζί με τον ίδιο τον Σταλόνε), ξεκίνησε χτες τα γυρίσματα και τα νέα τα μετέφερε ο Σιλβέστερ Σταλόνε αυτοπροσώπως στο Instagram, όπου μας έκανε και μια μικρή περιήγηση στο trailer του μ’ αυτό το σύντομο behind-the-scenes βίντεο.

To Creed 2 έρχεται στις αίθουσες στις 21 Νοεμβρίου και θα συνεχίσει την ιστορία του Adonis Creed, ο οποίος προπονείται μαζί με τον Rocky για την επερχόμενη μάχη του με τον γιο του Ivan Drago.

Best of internet