Quantcast

Ο Πέδρο Πασκάλ του Game of Thrones και του Narcos έκλεισε θέση για το Wonder Woman 2

Δίπλα στην Γκαλ Γκαντότ και την Κρίστεν Γουίγκ

THE NERDSTREAM

29 Μαρτίου 2018

Το sequel για το Wonder Woman, την ταινία που σώζει κάπως την τιμή του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC, ετοιμάζεται εδώ και κάποιο καιρό τώρα. Στην σκηνοθετική καρέκλα κάθεται και πάλι η Πάτι Τζένκινς και τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατάει, προφανώς, η Γκαλ Γκαντότ. Όλα αυτά ήταν ήδη γνωστά εδώ και μερικούς μήνες, ενώ τον Φεβρουάριο έσκασε και η είδηση ότι η αγαπημένη μας κωμικός Κρίστεν Γουίγκ έχει συμφωνήσει να εμφανιστεί στο Wonder Woman 2 υποδυόμενη τον villain χαρακτήρα της Cheetah.

Χτες, όμως, το Variety παρουσίασε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ σχετικά με το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Κρις Πάιν για τον ρόλο του παρτενέρ της Wonder Woman. Και δεν θα πούμε ψέματα, ένα μεγάλο χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη μας όταν διαβάσαμε ότι αυτός θα είναι εν τέλει ο Πέδρο Πασκάλ, δηλαδή ο Όμπεριν (κλαψ) του Game of Thrones και Χαβιέ του Narcos.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ακόμα δεν είναι τίποτα γνωστό σχετικά με τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί, ενώ και τα στοιχεία για την πλοκή του sequel είναι επίσης λιγοστά. Βασικά, το μόνο που ξέρουμε είναι ότι θα διαδραματίζεται στα 80s και θα έχει ως φόντο τον Ψυχρό Πόλεμο. Κατά τ’ άλλα, την ταινία την περιμένουμε το Νοέμβριο του 2019.

Best of internet