Quantcast

Ο Τομ Κρουζ τερματίζει κάθε έννοια ταρζανιάς πηδώντας από αεροπλάνο που πετάει στα 25.000 πόδια

Πρόκειται για μια επικίνδυνη αποστολή, αν θέλετε

THE NERDSTREAM

27 Μαρτίου 2018

Εντάξει, ναι, ο άνθρωπος δεν πάει και πολύ καλά. Είναι γνωστό αυτό. Πρόκειται για έναν ημι-παρανοϊκό τζάνκη της αδρεναλίνης που κάνει μόνος του τα κασκαντεριλίκια και κλέβει τη δουλειά από τους επαγγελματίες κασκαντέρ, ο αλήτης. Και, προφανώς, πλέον μάλλον οι κινηματογραφικές παραγωγές όπου συμμετέχει αναγκάζονται πλέον να ξοδεύουν περισσότερα λεφτά για τα ασφάλιστρά του παρά για τα εφέ των ταινιών.

Δεν φτάνει, λοιπόν, που πέρσι ο Τομ Κρουζ έκανε παρκούρ από μια ταράτσα στην άλλη κατά τα γυρίσματα του Mission: Impossible – Fallout και έσπασε το πόδι του αναγκάζοντας το στούντιο να σταματήσει (και να φεσωθεί κάμποσα εκατομμύρια δολάρια), αλλά τώρα ξεκίνησε να κάνει και ελεύθερες πτώσεις από αεροπλάνα που πετάνε στα 25.000 πόδια με ταχύτητα 200 μίλια την ώρα, όπως έγραψε στην φώτο που ανέβασε στο Ιnstagram ο σκηνοθέτης της ταινίας Κρίστοφερ ΜακΚουάρι.

Και βέβαια ο ίδιος ο Κρουζ δεν έχασε ευκαιρία να ανεβάσει κι αυτός μια αναμνηστική φωτογραφία από την πτώση, αναγγέλοντας επίσης την άφιξη της ταινίας το καλοκαίρι του 2018.

Dropping in. Summer ‘18. #MissionImpossibleFallout

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise) on

Best of internet