Quantcast

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και Ντάνι Ντε Βίτο επιστρέφουν κι αυτήν τη φορά θα είναι τρίδυμοι

Με τον Έντι Μέρφι να ολοκληρώνει την τριπλέτα

THE NERDSTREAM

13 Μαρτίου 2018

Κι αν έχουν δει τα μάτια reboots και sequels καλτ ταινιών από τα 80s τα τελευταία χρόνια. Κάποια ήταν γαμάτα, κάποια ήταν χλιαρά και κάποια ήταν φόλες. Έτσι είναι ζωή, τι να κάνουμε. Υπάρχει όμως κι ένα sequel που μας άγγιξε κάπως βαθύτερα, γιατί ήταν απ’ αυτά που δεν ξέραμε πόσο τα θέλουμε μέχρι να μάθουμε ότι θα γίνουν. Χτες, λοιπόν, μάθαμε ότι ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ επιβεβαίωσε κατά την παρουσία του στο κινηματογραφικό φεστιβάλ SXSW ότι το sequel των Twins του 1988 (από τον Ivan Reitman) όχι μόνο θα γίνει πραγματικότητα, αλλά δίπλα στον Άρνι και τον Ντάνι Ντε Βίτο θα βρίσκεται και ο Έντι Μέρφι.

Το Triplets ήταν και στο παρελθόν στα σκαριά, αλλά το 2015 είχε ανακοινωθεί πως το project μπαίνει στο συρτάρι. Τώρα ο Άρνι μας είπε όμως το σενάριο είναι έτοιμο κι ότι ο Μέρφι έχει συμφωνήσει να εμφανιστεί ως τρίτος αδερφός, την ύπαρξη του οποίου είχε αποκρύψει η μητέρα τους κατά το παρελθόν, αφού σύμφωνα με τον ίδιο “κάτι περίεργο συνέβη κατά την μίξη του σπέρματος” – για να παραθέσουμε την εξειδικευμένη επιστημονική ορολογία.

Με το καλό παιδιά να φτάσει στις οθόνες μας, αναμένουμε μια από τις πιο guilty pleasure καταστάσεις των τελευταίων χρόνων.

Best of internet