Quantcast

Κριντζάρετε μαζί μας με το ότι ο τραγουδιστής των Limp Bizkit γυρίζει θρίλερ με τον John Travolta ως στόκερ

Λογικά θα είναι μια πολύ καλή ταινία

THE NERDSTREAM

7 Μαρτίου 2018

Πραγματικά δεν ξέρουμε αν αυτό το πράγμα είναι χειρότερο για τον Fred Durst, τον τραγουδιστή των Limp Bizkit δηλαδή, ή τον John Travolta. Η αλήθεια είναι πως η καριέρα και των δύο είναι μάλλον ένα αστείο πλέον, με τον πρώτο να συνεχίζει να προσπαθεί να πείσει για την επικαιρότητα του nu metal και τον δεύτερο να παίζει στην μια φόλα μετά την άλλη, έχοντας υιοθετήσει παράλληλα ένα απαράμιλλο creepy στυλ.

Οι δυο τους λοιπόν αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να γυρίσουν το Moose, δηλαδή ένα θρίλερ σκηνοθετημένο από τον Fred Durst και με τον Travolta να υποδύεται έναν τρελαμένο κι επικίνδυνο στόκερ (εύκολο, θα πούμε εμείς). Η ταινία θα είναι η τρίτη σκηνοθετική απόπειρα του Durst (μετά τα The Education of Charlie Banks και The Longshots που δεν τα έχουμε δει καν), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο βασισμένος σε προσωπικές του εμπειρίες.

Τα γυρίσματα του Moose έχουν ήδη ξεκινήσει στην Αλαμπάμα, αλλά παραμένει άγνωστο ακόμα το πότε θα δούμε την ταινία στις αίθουσες – γεγονός το οποίο μας γεμίζει ανείπωτη αγωνία.

Best of internet