Quantcast

Ο Silver Surfer θα έχει δική του ταινία κι υπάρχει ένας λόγος να είμαστε πολύ αισιόδοξοι γι’ αυτό

Σεναριογράφος θα είναι ο σπουδαίος κομίστας Brian K. Vaughan

THE NERDSTREAM

28 Φεβρουαρίου 2018

Λοιπόν, ο Silver Surfer είναι ένας από τους καλύτερους χαρακτήρες της Marvel. Τέλος. Όντας δημιούργημα του σπουδαίου κομιξά Jack Kirby, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για όλα τα διαστημικά και ψυχεδελικά καλούδια της Marvel που αγαπάμε, ο γυαλιστερός καραφλός σέρφερ είναι ένα οπτικό θαύμα που δεν χορταίνεις να βλέπεις. Δυστυχώς ήταν μέχρι τώρα εξαιρετικά άτυχος στην κινηματογραφική του σταδιοδρομία, αφού ακόμα έχουμε την τραυματική ανάμνηση του κάκιστου sequel Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer από το 2007.

Τα πράγματα όμως ενδέχεται να αλλάξουν, αφού η Fox προχωράει στην παραγωγή μια solo ταινίας Silver Surfer, όπως μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ του Hollywood Reporter.  Με την συμφωνία εξαγοράς της Fox εκ μέρους της Disney να μένει ακόμη στα χαρτιά, το ιστορικό studio φαίνεται να συνεχίζει κανονικά τα κινηματογραφικά projects που είχα σχεδιάσει το προηγούμενο διάστημα – ένα εκ των οποίων περιλαμβάνει και τον Silver Surfer.

Τα αισιόδοξα νέα, βέβαια, είναι ότι το σενάριο της ταινίες λέγεται πως θα γραφτεί από τον Brian K. Vaughan, δηλαδή έναν από τους καλύτερους comic book writer των 00s και των 10s, αφού ήταν υπεύθυνος για τα Y: The Last Man, Ex Machina, Runaways και Saga, μεταξύ άλλων. Όχι ότι θα είναι η πρώτη του σεναριακή δουλειά, μιας και ήταν ένας από τους σεναριογράφους και παραγωγούς του Lost, ενώ στο παρελθόν είχε δημιουργήσει και την sci-fi σειρά Under the Dome.

Best of internet