Quantcast

Δείτε πώς στο διάολο ο Γκάρι Όλντμαν μεταμορφώθηκε σε Ουίνστον Τσώρτσιλ για το Darkest Hour

Εξασφαλίζοντας μάλλον κι ένα Όσκαρ by the way

THE NERDSTREAM

26 Φεβρουαρίου 2018

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά πράγματα της περσινής κινηματογραφικής χρονιάς ήταν αναμφίβολα η μεταμόρφωση του Γκάρι Όλντμαν σε Ουίνστον Τσώρτσιλ. Η αλήθεια είναι ότι άμα τους βάλεις δίπλα-δίπλα δεν μοιάζουν και με δυο σταγόνες νερό. Αλίμονο όμως αν αυτό σταματούσε τον αγαπημένο μας Όλντμαν από το να υποδυθεί τον Βρετανό πρωθυπουργό του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην ταινία Darkest Hour του Joe Wright που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο στις ντόπιες αίθουσες.

Ο 59χρονος Γκάρι Όλντμαν, γνωστός για την σοβαρότητα και την δέσμευση με την οποία αντιμετωπίζει τους ρόλους του, αφέθηκε στα χέρια του make-up designer Kazuhiro Tsuji προκειμένου να μεταμορφωθεί σε Τσώρτσιλ για τις ανάγκες της ταινίας. Μετά από αμέτρητες ώρες καθήλωσης σε μια καρέκλα, τα αποτελέσματα ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακότατα – και οδήγησαν φυσικά στην υποψηφιότητα για Όσκαρ Makeup & Hairstyling.

Η αλήθεια είναι ότι μάλλον θα πρόκειται για δεύτερο στανταράκι Όσκαρ της ταινίας, αφού για τον Α’ Ανδρικό Ρόλο συμφωνεί μέχρι κι ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις ότι ήρθε επιτέλους η ώρα του Όλντμαν.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Best of internet