Quantcast

Ο Χοακίν Φίνιξ θα είναι μάλλον ο επόμενος Joker και δεν κάνουμε πλάκα

Ώπα κάτσε, όντως τώρα;

THE NERDSTREAM

9 Φεβρουαρίου 2018

Κι όμως, ναι αγαπητοί φίλοι και φίλες. O Χοακίν Φίνιξ, ο άνθρωπος που έδωσε το απόλυτο thumb down στο Gladiator, αυτός που τραγούδησε το Ring of Fire στο Walk the Line, εκείνος που έπαιξε τον εαυτό του ως rapper στο I’m Still Here, ο ηθοποιός που έπρεπε να πάρει Όσκαρ στο The Master, που τα έφτιαξε με ένα software στο Her και που λούστηκε με LSD στο Inherent Vice. Αυτός θα είναι, όπως φαίνεται, ο επόμενος Joker – πράγμα αναγκαίο και δίκαιο.

Τουλάχιστον έτσι μας λέει το ούλτρα-αποκλειστικό ρεπορτάζ του Variety, σύμφωνα με το οποίο ο Φίνιξ ήταν στα κανονίσματα για τον ρόλο ήδη από πέρσι, τελικά τα συμφώνησε, και πλέον εκκρεμεί μόνο η επίσημη επιβεβαίωση εκ μέρους της Warner Bros.

Το project θα είναι μια standalone ταινία επικεντρωμένη στο origin story του Joker και ανεξάρτητη από τον ρόλο του Τζάρεντ Λέτο στο επερχόμενο Suicide Squad 2 αλλά και στην ανακοινωμένη ταινία με την Harley Quinn. Μέχρι στιγμής οι φήμες ήθελαν τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο να είναι κοντά στον ρόλο του Joker, αλλά – αν θέλετε τη γνώμη μας (πράγμα βέβαιο άλλωστε) – ο Φίνιξ είναι πολύ πιο κατάλληλη επιλογή, κι ήρθε επιτέλους η ώρα να τον δούμε κι αυτόν σε superhero ταινία, αφού στο παρελθόν είχε αρνηθεί τις προτάσεις που του είχαν γίνει για τα Batman v Superman και Doctor Strange.

Κατά τ’ άλλα, με βάση τα όσα ξέρουμε ήδη για την ταινία, μάλλον θα είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, αφού η αλλοπρόσαλλη σύνθεση συντελεστών της περιλαμβάνει τον Todd Phillips του The Hangover στην σκηνοθεσία, τον Scott Silver του 8 Mile και του The Fighter στο σενάριο και τον Martin Scorsese στην παραγωγή.

Όπως και να ‘χει, χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ο Φίνιξ θα μπει στην υπέροχη λίστα ηθοποιών που έχουν υποδυθεί τον Joker, από τον Cesar Romero και τον Mark Hamill μέχρι τον Jack Nicholson και τον Heath Ledger – εξαιρώντας τον Λέτο φυσικά.

Best of internet