Quantcast

Η Margot Robbie επιβεβαίωσε ότι βγαίνει ταινία με πρωταγωνίστρια την Harley Quinn

O καλύτερος χαρακτήρας σε μία μάλλον αποτυχημένη ταινία γίνεται ανεξάρτητη ταινία

Κορίνα Πετρίδη

2 Δεκεμβρίου 2017

Το Suicide Squad ήταν μία αρκετά αποτυχημένη ταινία, αλλά οι περισσότεροι αναγνώρισαν ότι υπήρχε ένας χαρακτήρας που είχε κάποιο ενδιαφέρον και ήταν αυτός της Harley Quinn. Οι παραγωγοί της ταινίας φαίνεται να το κατάλαβαν αυτό κι έτσι, σύμφωνα με τις δηλώσεις της Margot Robbie στο MTV, μία νέα ταινία βρίσκεται στα σκαριά με πρωταγωνιστικό ρόλο αυτόν της Harley Quinn.

Ο χαρακτήρας της Harley Quinn αγκαλιάστηκε με πολύ περισσότερη αγάπη απ΄ότι οι υπόλοιποι, το οποίο αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι στο Halloween του 2016, οι αμερικανίδες έψαχναν μανιωδώς το αντίστοιχο κοστούμι.

Η Margot Robbie, λοιπόν, ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι εδώ και καιρό προετοιμάζεται μία εντελώς διαφορετική ταινία με γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο, τον οποίο θα παίξει η ίδια.

Όπως δήλωσε, «πρόκειται για μία εντελώς ξεχωριστή ταινία. Γίνονται πολλά αυτά τη στιγμή και ειλικρινά δεν ξέρω αν γνωρίζει κάποιος τι είναι αυτό που θα προκύψει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι θέλουν να ξαναδούν την Harley Quinn στη μεγάλη οθόνη κι έτσι αυτή τη στιγμή δουλεύουμε πάνω σε πολλές διαφορετικές εκδοχές της ταινίας που πρόκειται να βγει», ενώ είπε ότι η ίδια θα ήθελε να δει την Harley Quinn να πλαισιώνεται και από άλλες γυναίκες.

Δείτε παρακάτω τη σχετική συνέντευξη.

Best of internet