Quantcast

Μια ταινία για την Black Widow είναι θέμα χρόνου σύμφωνα με τον ιδρυτή της Marvel

Η Σκάρλετ Γιόχανσον έχει ήδη δηλώσει ότι θα την ενδιέφερε ένα τέτοιο σενάριο

Χρήστος Πρόεδρος

14 Νοεμβρίου 2017

Δεν είναι μόνο οι θαυμαστές της Marvel αυτοί που θέλουν μια ταινία για την Black Widow, μιας και ο συγγραφέας και συνιδρυτής της Marvel, Σταν Λι δήλωσε στο Supernova Comic Con ότι θα ήθελε να δει μια τέτοια ταινία. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το comicbook.com, όταν ένας δημοσιογράφος ρώτησε εάν θα υπάρξει σόλο ταινία για την Black Widow, ο Λι απάντησε «Μια μέρα θα γίνει μια ταινία για την Black Widow».

Stan Lee just confirmed a Black Widow movie. from marvelstudios

Το ρόλο της Νατάσα Ρομάνοβα, aka Black Widow τον ενσαρκώνει η Σκάρλετ Γιόχανσον, απλά σε συμπληρωματικούς ρόλους, με το ντεμπούτο της ως Μαύρη Χήρα στο Iron Man 2, οπότε και οι φανς ήδη άρχισαν να ζητούν μια ταινία για την ηρωίδα. Αυτή η προσμονή μεγάλωνε με την εμφάνιση της στα The AvengersAvengers: Age of UltronCaptain America: Civil War και στο Captain America: Winter Soldier. Όλοι αυτοί βρίσκονται πλέον στην ευχάριστη θέση να μάθουν ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα υπάρξει όντως ταινία για την Black Widow και μάλιστα ο Σταν Λι δεν είναι ο μόνος ο οποίος πιστεύει ότι μια τέτοια ταινία πρέπει να γίνει.

Αυτό φαίνεται να πιστεύει και ο σκηνοθέτης του Thor: Ragnarok, Tάικα Γουαητίτι, ο οποίος πρόσθεσε ότι μια τέτοια ταινία θα χρειαζόταν και λίγο χιούμορ:

«[Θα ήθελα να δω] την Black Widow ως κάτι τρελό και λίγο πιο αστείο απ’ ό,τι θα περιμέναμε να είναι. Επειδή ξέρουμε την ιστορία και είναι πολύ _ και πολύ σκοτεινή και η ιστορία της είναι πολύ σκοτεινή. Αλλά! Ποια είναι η αστεία εκδοχή όλου αυτού. Ποια είναι η πιο διασκεδαστική εκδοχή του; Στην πραγματικότητα συνήθως πηγαίνω με τον αουτσάηντερ. Και νομίζω ότι υπάρχει ένας τρόπος με όλους τους χαρακτήρες. Πρέπει να τον βρεις και να βρεις τι τους τιμά και τι υπάρχει ήδη ως αρχικό υλικό αλλά και το φέρνει σε μια πιο διασκεδαστική μορφή για το κοινό».

Η Σκάρλετ Γιόχανσον, απ’ την άλλη έχει ήδη δηλώσει στο collider ότι θα την ενδιέφερε να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία για την Black Widow, ενώ είχε επιβεβαιώσει ότι κάτι τέτοιο θα ενδιέφερε και τον Κέβιν Φέιτζ. Συνεπώς μάλλον είναι θέμα χρόνου να δούμε μια αυτόνομη ταινία για την Black Widow, απλά δεν ξέρουμε πόσου χρόνου.

 

Best of internet