Quantcast

Το τρέηλερ για το «Star Wars: The Last Jedi» είναι εντυπωσιακό και γεμάτο σπόιλερς

Η αναμονή για τη νέα ταινία Star Wars τελειώνει σε δύο μήνες

Χρήστος Πρόεδρος

10 Οκτωβρίου 2017

H αναμονή για το επόμενο Star Wars πλησιάζει προς το τέλος της, αγαπητοί φίλοι και μάλιστα απαλύνεται με ένα χορταστικό τρέηλερ δυόμιση λεπτών, το οποίο βέβαια, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη της ταινίας, περιέχει μέσα μερικά spoilers. Σε σκηνοθεσία Rian Johnson, το όγδοο επεισόδιο αποτελεί τη συνέχεια του κορυφαίου The Force Awakens του JJ Abrams που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2015, το Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi έρχεται από 14 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους.

STAR WARS: ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ JEDI – ΝΕΟ Τρέιλερ

Η αναμονή τελείωσε. Το νέο τρέιλερ της ταινίας Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi, είναι εδώ. Από 14 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους.

Posted by Star Wars on Montag, 9. Oktober 2017

Από την τελική σκηνή του 2015, το The Force Awakens, όπου η Rey (Daisy Ridley) και ο Luke Skywalker (Mark Hamill) ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο πάνω σε ένα βουνό δίπλα τον ωκεανό, το νέο τρέιλερ το Star Wars:The Last Jedi δείχνει την Rey με ένα φωτόσπαθο, ενώ ο Luke εκφράζει ανησυχίες για μια ακατέργαστη ωμή δύναμη που είχε δει μόνο άλλη μια φορά προηγουμένως   δείχνει  μια λάμψη και ο Λουκάς εκφράζει δυσοίωνες ανησυχίες για την «ακατέργαστη δύναμη» που είδε μόνο μια φορά πριν: «Δεν με τρόμαζε αρκετά τότε. Το κάνει τώρα». Πριν από την κυκλοφορία του πλήρους trailer, ο σκηνοθέτης του Last Jedi, Rian Johnson, ενημέρωσε όσους δεν ήθελαν να δουν spoilers να μην το παρακολουθήσουν «Αν θέλετε να έρθετε καθαρός, αποφύγετε απολύτως αυτό (το τρέηλερ)»

Μετά από λίγο βέβαια φαίνεται να άλλαξε γνώμη εντελώς:

Την αφίσα πάντως μπορείτε να τη δείτε άφοβα και από 14 Δεκεμβρίου ραντεβού στις αίθουσες.

Best of internet