Quantcast

Ο Τζάρεντ Λέτο θα υποδυθεί τον Χιού Χέφνερ σε βιογραφική ταινία για τη ζωή του ιδρυτή του Playboy

Ανυπομονούμε να μη το δούμε

Χρήστος Πρόεδρος

4 Οκτωβρίου 2017

Σε όλες τις ταινίες του κόσμου που πρόκειται να γυριστούν και ίσως σε όσες έχουν ήδη γυριστεί πρόκειται να παίξει ο Τζάρετ Λέτο, ή τουλάχιστον τέτοια εικόνα μας δημιουργείται τον τελευταίο καιρό με όσα διαβάζουμε. Σύμφωνα με το πάντα έγκυρο Hollywood Reporter, ο Τζάρεντ Λέτο σύντομα θα φορέσει τις (κάπως ανατριχιαστικές) μεταξωτές πιτζάμες του Χιου Χέφνερ για να υποδυθεί τον ιδρυτή του Playboy στην βιογραφική κινηματογραφική ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Μπρετ Ράτνερ. Μια εβδομάδα μετά το θάνατο του 91χρονου Χιου Χέφνερ, αποκαλύπτεται ότι ο παραγωγός και σκηνοθέτης Μπρετ Ράτνερ σχεδιάζει την παραγωγής μιας βιογραφικής ταινίας για τον Χεφ, στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Λέτο.

Συγκεκριμένα, ο Ράτνερ φάινεται ότι πάλευε να κάνει αυτή την ταινία από το 2007, όταν αρχικά το σχέδιο ήταν να την αναλάβει η Universal Pictures και ο Robert Downey Jr. να υποδυθεί στον Χέφνερ. Τελικά όπως φάνηκε αυτό το πλάνο δεν έκατσε ποτέ, τα δικαιώματα έληξαν και στη συνέχεια εξαγοράστηκαν από τον  παραγωγό Τζέρι Γουάηνραουμπ (Ocean’s 11, Westworld) ο οποίος όμως πέθανε και στο τέλος τα δικαιώματα κατέληξαν πάλι στην εταιρία του Ράτνερ, την Ratpack Entertainment. Όπως δήλωσε ο Ράτνερ:

Ο Μπρέτ Ράτνερ και ο Τζάρετ Λέτο. Φωτογραφία: Charley Gallay/Getty Images.

Ο Jared είναι παλιός φίλος. Όταν άκουσε ότι πήρα τα δικαιώματα για την ιστορία του Hef, μου είπε: “θέλω να παίξω το ρόλο αυτό”. Και πραγματικά πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει. Είναι ένας από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς του σήμερα

 

Μάλιστα σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του HR, τον Απρίλιο ο Ράτνερ κάλεσε τον Λέτο στην έπαυλη του Playboy για την πρεμιέρα της σειράς ντοκιμαντέρ American Playboy: The Hugh Hefner Story, η οποία συνέπιπτε και με τα 91α γενέθλια του Χέφνερ. Τότε ο Ράτνερ ήλπιζε ότι θα συστήσει τον Λέτο με τον Χέφ, αλλά τότε ο Playboy ήταν ήδη σε κακή κατάσταση και δεν δεχόταν επισκέπτες εκείνη την ημέρα. Όπως και να χει, πάντως, ο παραγωγός δεν αγχώνεται μιας και «Υπάρχει αρκετό οπτικοακουστικό υλικό του Χεφ ώστε ο Λέτο να μπορέσει να αντλήσει ότι πληροφορίες θέλει.

Όπως είχε δηλώσει ο πρόσφατα αποδημήσας Χιου Χέφνερ, «τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και γίνεται πολλή συζήτηση για να γυριστεί μία ταινία βασισμένη στη ζωή μου. Πιστεύω ότι πλέον έχουν βρεθεί οι τέλειοι συνεργάτες και ανυπομονώ να δω το αποτέλεσμα…».

Καλά γυρίσματα να ευχηθούμε στον Ράτνερ και τον Λέτο και φυσικά καλή προβολή στον Χεφ.

Best of internet