Quantcast

Κυκλοφόρησε το trailer του Αnnihilation, του επόμενου sci-fi φιλμ από το σκηνοθέτη του Ex Machina

Η ταινία του Alex Garland θα έχει πρωταγωνιστές τη Natalie Portman και τον Oscar Isaac και θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2018

THE NERDSTREAM

29 Σεπτεμβρίου 2017

To “Εx Machina” του 2014 ήταν μία από τις πιο αξιόλογες ταινίες επιστημονικής φαντασίας των τελευταίων ετών. Ο δε σκηνοθέτης του, Alex Garland, έχει ένα αρκετά πλούσιο βιογραφικό στο sci-fi κι όχι μόνο, καθώς ήταν ο σεναριογράφος των “28 Days Later”, “Sunshine,” “Never Let Me Go,” και “Dredd”. Ήταν η πρώτη ταινία για την οποία έκατσε στην καρέκλα του σκηνοθέτη όμως που τον έφερε στο προσκήνιο, καθώς αποθεώθηκε από τους κριτικούς και κέρδισε ένα Όσκαρ για τα ειδικά εφέ της.

Ο Garland δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια όμως και επιστρέφει στην αρχή της επόμενης χρονιάς με το “Annihilation”, μια επίσης sci-fi ταινία βασισμένη στο ομώνυμο διήγημα του Τζεφ φαν ντερ Μέερ. Πρωταγωνίστρια θα είναι η Νάταλι Πόρτμαν στο ρόλο της αρχηγού μιας ομάδας γυναικών επιστημόνων, οι οποίες εισέρχονται στη ζώνη μιας περιβαλλοντικής καταστροφής για να σώσουν το σύζυγο της Πόρτμαν, τον οποίο θα παίζει ο Όσκαρ Άιζακ. Ο ηθοποιός είχε βασικό ρόλο και στο “Ex Machina” και θα πλαισιώνεται από τις Τζένιφερ Τζέισον Λέι και Τέσα Τόμσον.

O σκηνοθέτης έκανε και κάποιες σχετικές δηλώσεις στο Entertainment Weekly για όταν είχε διαβάσει το διήγημα για πρώτη φορά:

“Βρήκα την ατμόσφαιρα απίστευτα δυνατή και μου άρεσε η ονειρική κατάσταση που δημιουργούσε. Είχε πάρα πολλά στοιχεία που βρήκα ενδιαφέροντα. Σκέφτηκα αμέσως: Ναι, θα ήθελα να το δοκιμάσω αυτό.”

Αυτό είναι το πρώτο trailer της ταινίας:

Το “Annihilation” κάνει πρεμιέρα στα σινεμά στις 23 Φεβρουαρίου του 2018 από την Paramount Pictures.

Best of internet