Quantcast

Star Wars: O J.J. Abrams είναι επίσημα ο σκηνοθέτης και του τρίτου επεισοδίου της νέας σειράς

Οι επιδόσεις του Force Awakens στα ταμεία μάλλον ήταν ένας πολύ σημαντικός λόγος για την επιλογή του ξανά

THE NERDSTREAM

12 Σεπτεμβρίου 2017

Eίτε σας αρέσει είτε όχι (εμένα δε μου αρέσει ιδιαίτερα), η απόφαση έχει παρθεί και ανακοινώθηκε στo starwars.com. Ο Rian Johnson αποφάσισε να μην επιστρέψει για να αντικαταστήσει το Colin Trevorrow στην τρίτη ταινία της νέας τριλογίας του Star Wars. Για να λυθεί το πρόβλημα, η Lucasfilms και η Disney αποφάσισαν να ξαναφέρουν στα πλατό το σκηνοθέτη που καθοδήγησε και εκτόξευσε την πρεμιέρα της νέας σειράς, ο οποίος είναι ο γνωστός μας J.J. Abrams.

Πολύς κόσμος γενικά εκεί έξω δεν ψήνεται ιδιαίτερα με το άχρωμο στυλ του J.J., όμως τα 2.06 δις δολάρια εισπράξεις που έκανε στα ταμεία το Επεισόδιο 7 μάλλον λένε πολλά στους παραγωγούς της ταινίας, οπότε ο Abrams θα σκηνοθετήσει και θα γράψει το σενάριο μαζί με τον Chris Terrio των Argo και Batman vs Superman. Για την ακρίβεια, το Force Awakens είναι η τρίτη ταινία στη λίστα με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών μετά τα Avatar και Τιτανικός του James Cameron.

H αιτία που “την έκανε” ο Trevorrow ήταν καλλιτεχνικής φύσης διαφωνίες με τη Lucasfilm και την αρχηγό της Kathleen Kennedy. Tαυτόχρονα ο Ron Howard είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τους Phil Lord & Chris Miller στη σκηνοθεσία της spinoff ταινίας με πρωταγωνιστή τον Χαν Σόλο.

Το Επεισόδιο 8 που σκηνοθετήθηκε από τον Johnson και φέρει τον τίτλο Star Wars: The Last Jedi κάνει πρεμιέρα στις 15 αυτού του Δεκέμβρη. Ο Abrams στο μεταξύ έχει κάνει παραγωγές σε ό,τι βρίσκει μπροστά του από Westworld μέχρι το Mission Impossible 6 και πολύ βολικά δεν είναι απασχολημένος με τη σκηνοθεσία κάποιας ταινίας. Επίσης όπως αναφέρθηκε και πριν έχει καλές σχέσεις με τα ταμεία, το οποίο σίγουρα βοηθάει.

 

 

Best of internet