Quantcast

O σοβιετικός terminator Ivan Drago ίσως επιστρέφει για εκδίκηση από τον Rocky στο νέο Creed

Ο θρυλικός ψυχροπολεμικός αγώνας Drago – Balboa ίσως ήρθε η ώρα να αποκτήσει τη ρεβάνς του

THE NERDSTREAM

7 Σεπτεμβρίου 2017

Όλοι θυμόμαστε την ψυχροπολεμική βεντέτα που είχε κάνει το Rocky 4 να ξεχωρίζει. Το σκηνικό όπου ο Ντολφ Λούντγκρεν στο ρόλο του σοβιετικού μποξέρ Ιβάν Ντράγκο δήλωνε στο Ρόκι Μπαλμπόα πως “I must break you” είναι από τα πράγματα που μένουν αψέχαστα, ενώ πολλοί από εμάς θα ήθελαν να δουν το σοβιετικό τρακτέρ να πατάει το φλώρο Σταλόνε ή ακόμη και μια σειρά ταινιών με τον Ιβάν για πρωταγωνιστή.

Μπορεί να μην τα είδαμε όλα αυτά, αλλά όπως φαίνεται θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τους δύο παλαίμαχους να συναντιούνται ξανά στο sequel του Creed, το οποίο συνεχίζει τις περιπέτειες του Άντονις Κριντ, γιου του παλιού αντιπάλου και φίλου του Ρόκι Απόλο Κριντ. Ένα ποστ του σουηδού ηθοποιού στο Instagram τον δείχνει να προπονείται με τη λεζάντα “προετοιμασία για κάτι μεγάλο!”, με αποτέλεσμα ότι ίσως δούμε τη ρεβάνς του θρυλικού ματς των 80s.

Getting ready for something big! 👊 @officialslystallone #Creed2 #IvanDrago

A post shared by Dolph Lundgren (@dolphlundgren) on

Tίποτε δεν έχει επιβεβαιωθεί φυσικά. Αυτό που υπάρχει είναι η δήλωση του Σταλόνε (ο ρόλος του οποίου είναι σαν προπονητής του νεαρού Κριντ) πως ο σκηνοθέτης Ράιαν Κούγκλερ έχει διάφορες ιδέες, κάποιες από τις οποίες μπορεί να φέρουν τους Μπαλμπόα και Ντράγκο να συναντούν ξανά ο ένας τον άλλο.

To Creed ήταν η πρώτη ταινία με το Σταλόνε στο ρόλο που τον έκανε διάσημο μετά το Rocky Balboa του 2006. Το πρώτο και κατά γενική ομολογία καλύτερο φιλμ της σειράς  είχε κερδίσει το Όσκαρ καλύτερης ταινίας το 1976.

 

 

Best of internet