Quantcast

Η Warner θέλει η καινούρια ταινία Joker να έχει πρωταγωνιστή ΝτιΚάπριο και παραγωγό Σκορτσέζε

Η αλήθεια είναι πως αυτό το spin – off του υπέρτατου κακού του Batman υπόσχεται πολλά

THE NERDSTREAM

2 Σεπτεμβρίου 2017

Στο κουρασμένο σύμπαν των ταινιών από comics (και δη των υπερηρωικών), η είδηση πως η Warner Bros θέλει να γυρίσει spin – off με τον Τζόκερ έχει σίγουρα ενδιαφέρον, όταν μάλιστα έχουν στο μυαλό τους τον Τοντ Φίλιπς για σκηνοθέτη και το Μάρτιν Σκορτσέζε για παραγωγό. Ακόμη πιο ενδιαφέρον κάνει όμως το spin – off με τον παρανοϊκό χαρακτήρα της DC η φήμη ότι η Warner θέλει τον Σκορτσέζε με απώτερο σκοπό να τραβήξει στην ταινία έναν σπουδαίο ηθοποιό για Τζόκερ.

Όπως μπορεί να φανταστήκατε διαβάζοντας το όνομα του Σκορτσέζε, αυτός είναι ο Λεόναρντο ΝτιΚάπριο που έχει συνεργαστεί μαζί του πολλάκις. Όπως μπορεί επίσης να φανταστήκατε, τίποτε δεν είναι επίσημο: Ούτε πρόταση έχει γίνει ούτε υπάρχει κάποια συζήτηση, μόνο φήμες που θέλουν το στούντιο να ποθεί τον ΝτιΚάπριο σκοπεύοντας να χτυπήσει πολύ ψηλά στην ποιότητα της παραγωγής.

Γίνεται αμέσως αντιληπτό το πόσο μακρινά είναι όλα αυτά αν αναλογιστεί κανείς ότι ούτε ο ίδιος ο Σκορτσέζε δεν έχει υπογράψει, ενώ θεωρείται από διάφορες πλευρές και πως ο ΝτιΚάπριο δε θα δεχτεί το ρόλο του καλύτερου παράφρονα των κόμικς. Σε κάθε περίπτωση, αφού έστρωσαν με επιτυχία το έδαφος οι Τζακ Νίκολσον και Χιθ Λέτζερ θα ήταν γαμάτο ο αποδεδειγμένα ταλαντούχος ΝτιΚάπριο να παίξει τον ίσως απόλυτο κακό.

Εμείς από τη μεριά μας ελπίζουμε.

(πηγή)

 

Best of internet