Quantcast

Ευτυχώς για την ανθρωπότητα ο Μπεν Άφλεκ φαίνεται ότι δε θα υποδυθεί ξανά τον Μπάτμαν

Τίτλοι τέλους για τον Μπεν σαν Σκοτεινός Ιππότης

Ελευθέριος Γώγος

17 Αυγούστου 2017

Εκεί που νομίζαμε πως το σήριαλ του καινούργιου Batman είχε τελειώσει και ότι θα φάμε στα μουτρά τον Μπεν Άφλεκ σαν Μπάτμαν για καιρό ακόμα, έρχεται να προστεθεί κι άλλο ένα επεισόδιο στην σειρά, που πλέον έχει πάρει διαστάσεις επιπέδου μεταγραφής Νεϊμάρ στην Παρί.

Σύμφωνα με άρθρο του The Hollywood Reporter, ο Μπεν Αφλεκ μάλλον θα σταματήσει να είναι ο Σκοτεινός Ιππότης μετά το «Justice League» όπως δηλώνει ο αδερφός του και νικητής του Α’ ανδρικού ρόλου στα φετινά Όσκαρ, Κάσει Άφλεκ .

Κι όλα αυτά έρχονται λίγο καιρό μετά την αποχώρηση του ίδιου του Άφλεκ από την σκηνοθεσία της τριλογίας του Μπάτμαν και τον Ματ Ριβς, γνωστός για την τριλογία του Πλανήτη των Πιθήκων, να την αναλαμβάνει, αλλά και την χιλόπιτα που έφαγε ο διάσημος ηθοποιός/σεναριογράφος/σκηνοθέτης για το σενάριο που είχε γράψει.

Την ίδια ώρα βέβαια ο πρόεδρος της Warner Bros, Τόμπι Εμερικ δήλωνε  πως «ο Μπεν είναι ο Μπάτμαν μας. Τον λατρεύουμε ως Μπάτμαν. Θέλουμε να τον κρατήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούμε» και με τον Ριβς να λέει πως θα ήθελε τον ‘Αφλεκ και στις τρεις ταινίες του Μπάτμαν που θα σκηνοθετήσει

Αν και τίποτα από όλα  αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε από την Warner ούτε από τον ίδιο τον Άφλεκ, πολλοί πιστεύουν πως το Justice League θα είναι η τελευταία φορά που θα δούμε σαν Σκοτεινό Ιππότη τον κολλητό του Will Hunting.

Best of internet