Quantcast

Διέρρευσε το trailer του “Avengers: Infinity War” και το προλάβαμε πριν το κατεβάσουν

Εάν σας αρέσουν οι εκρήξεις, οι σούπερ ήρωες και γενικά η Marvel, τότε μπορείτε από τώρα να πορωθείτε

Χρήστος Πρόεδρος

10 Αυγούστου 2017

Τελικά, μιας και η Disney αργούσε να δώσει στη δημοσιότητα το trailer για την ταινία “Avengers: Infinity War”, φαίνεται ότι οι φανς πήραν την κατάσαση στα χέρια τους και διέρρευσαν ένα (θολό και κουνημένο) βίντεο που παρουσιάζει το πολυπόθητο τρέηλερ της ταινίας.

Προφανώς κάποιος πρέπει να κατέγραψε με κινητό το τρέηλερ που προβλήθηκε στο μεγάλο Comic Con στο San Diego και στη συνέχεια το ανέβασαν στο YouTube. Αυτή τη φορά βέβαια το «δείτε το πριν το κατεβάσουν» ίσχυε και με το παραπάνω, αφού το βίντεο έχει ήδη κατέβει, όμως ξανανέβηκε εδώ:

Το τρέηλερ ξεκινά με τον Thor να προσκρούεται στο αεροσκάφος του Peter Quill όπου οι Guardians of the Galaxy—στους οποίους τώρα έχει χωθεί και η Mantis—τον ξυπνάνε από το κόμμα. Περιέργως, για ταινία “Avengers” φαίνεται να εμφανίζοται αρκετά η ομάδα των Guardians, πιθανώς λόγω της σύνδεσής τους με τον τρομακτικό τιτάνα Thanos.

Στη συνέχεια στο trailer βλέπουμε πλάνα από τους Avengers on Earth, μαζί με τον Loki να κρατάει το Cosmic Cubet- το infinity gem από το Captain America: The first Avenger. Μετά εμφανίζεται σε ένα λεωφορείο σε μια σύντομη στιγμή κανονικότητας μέχρι το τρέηλερ να επιδοθεί σε μια επικο-sci-fi καταστροφή και μια ένωση των δυνάμεων του Peter, του Tony Stark και των Guardians.

Βλέπουμε και μερικά σύντομα cameo του Black Panther, του Winter Soldier και άλλων, αν και βασικά το πιο απροσδόκητο απ’ όλα είναι το μούσι του Captain America, αφού απ’ ό,τι φαίνεται η Marvel αποφάσισε να μην αναγκάζει τον Chris Evans να ξυρίζεται συνέχεια και να βάφει το μαλλί ξανθό.


Η ταινία Infinity War εκτυλίσσεται τέσσερα χρόνια μετά το Guardians of the Galaxy Vol.2 και στο τρίλεπτο trailer βλέπουμε τους Guardians of the Galaxy να ενώνονται με τους Thor, Spider-Man, Iron Man, Doctor Strange και άλλους Avengers στη μάχη τους εναντίον του Thanos. Πάντως υποθέτουμε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει και κανονικά το trailer της ταινίας, οπότε θα μπορέσετε να το δείτε με την ησυχία σας και με καλύτερη ποιότητα από αυτή τη θολούρα που είδαμε σε πρώτη φάση.

Sauce

Best of internet