Quantcast

Το τρέηλερ του «Μother!» του Ντάρεν Αρονόφσκι μας προετοιμάζει για κάτι καλό

All star cast και εντελώς τρομακτική ατμόσφαιρα στη νέα ταινία του Αρονόφσκι

Χρήστος Πρόεδρος

8 Αυγούστου 2017

Μια χρονιά πλούσια σε θρίλερ φαίνεται ότι είναι η φετινή, αφού μετά το τρέηλερ του πολλά υποσχόμενου Snowman, τώρα βγήκε το εντελώς κρίπι και αγωνιώδες trailer για τη νέα ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι “Mother!”.

Ας ξεκινήσουμε με το all star cast που συμπεριλαμβάνει Τζένιφερ Λώρενς, Χαβιέ Μπαρδέμ, Εντ Χάρις και Μισέλ Φάηφερ. Ας συνεχίσουμε βλέποντας την τρομακτική και υποβλητική ατμόσφαιρα και όλο αυτό το πράγμα με τον κόσμο που σκάει απρόσκλητος στο σπίτι της Λώρενς.

Επισκέψεις

Στο Mother! παρακολουθούμε τη ζωή ενός φαινομενικά ευτυχισμένου ζευγαριού (Jennifer Lawrence και Javier Bardem) που κλονίζεται όταν δύο απρόσκλητοι επισκέπτες (Michelle Pfeiffer και Ed Harris) φτάνουν στο σπίτι. Παράνοια, αγωνία και στρες παίρνουν σάρκα και οστά καθώς «Seeing is Believing», όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ.

Η πρεμιέρα της νέας, πολυαναμενόμενης ταινίας του πολυβραβευμένου Darren Aronofsky («Ρέκβιεμ Για Ένα Όνειρο», «Μαύρος Κύκνος») είναι μόλις μερικές εβδομάδες μακριά, αφού θα προβληθεί για πρώτη φορά στις 15 Σεπτεμβρίου στο 74ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και 19 Οκτωβρίου στην Ελλάδα, όπου θα περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι θέλουν τέλος πάντων όλοι αυτοί οι τύποι που εμφανίζονται απρόσκλητη στο σπίτι της Τζένιφερ Λώρενς, πάνω μάλιστα που είχε αρχίσει να το βάφει και να το κάνει σωστό παλατάκι.

Best of internet