Quantcast

Η Σαρλίζ Θέρον λέει πως υπάρχει ένα σενάριο για το επόμενο Mad Max έτοιμο για γύρισμα

Το σενάριο αφηγείται την ιστορία της Furiosa που ήταν ο χαρακτήρας της Σαρλίζ Θέρον στο «Mad Max: Fury Road»

THE NEWSROOM

12 Ιουλίου 2017

Παρότι μεσολάβησαν τόσα χρόνια για να επιστρέψει ο γνωστός μας Max στη μεγάλη οθόνη με το Mad Max: Fury Road”, η επόμενη ταινία της σειράς ίσως και να μην αργήσει και πολύ. Μπορεί να ακυρώθηκε το αρχικό σχέδιο που ήταν να γυριστούν μαζί τα Fury Road και Furiosa (το δεύτερο θα ήταν και το επόμενο σκέλος σε μια τριλογία), αλλά απ’ό,τι φαίνεται έχει αφήσει πίσω του πολύ υλικό.

Ο σκηνοθέτης George Miller έχει ξαναπεί πως στο ‘Fury Road’ το γράψιμο του σεναρίου πήγε τόσο καλά που κατέληξε με τρία διαφορετικά σενάρια, το ένα εκ των οποίων ασχολείται με την ιστορία της Furiosa, του χαρακτήρα δηλαδή της Charlize Theron. Στην αρχή ο Miller είχε σκοπό η ταινία της Furiosa να είναι ένα animated film σαν ταίρι του ‘Fury Road’, αν και αυτό τελικά δεν περπάτησε.

Αν και εφόσον ο Miller αποφασίσει να συνεχιστεί το Mad Max, η Charlize Theron δηλώνει έτοιμη να ξαναπαίξει το ρόλο της. Όπως δήλωσε σε μια συνέντευξη στο Variety, το σενάριο για ένα prequel του ‘Fury Road’ με την ίδια πρωταγωνίστρια απλά περιμένει κάποιον να το υλοποιήσει:

“Θα μου άρεσε πολύ. Υπάρχουν τρία σενάρια. Γράφτηκαν σαν εισαγωγές στην ιστορία των χαρακτήρων του Max και της Furiosa. Στο τέλος της μέρας όμως, αυτή η υπόθεση ζει και αναπνέει χάρη στο George. Νομίζω πως η Warner Bros το γνωρίζει αυτό. Αυτόν περιμένουμε όλοι να μας δείξει το δρόμο.”

Η αλήθεια είναι πως μετά τη μεγάλη επιτυχία της αναβίωσης της σειράς η Warner Bros θα προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τον Miller να συνεχίσει το έπος του Mad Max. Παρότι όμως έχουν περάσει δύο χρόνια από το ‘Fury Road’, υπάρχει έλαχιστη κινητικότητα και ο βετεράνος σκηνοθέτης έχει δηλώσει εδώ και καιρό πως θέλει πρώτα να κάνει μια ταινία μικρού μήκους χωρίς ειδικά εφέ.

wallup.net

Ελπίζουμε τελικά να γίνει.

(πηγή)

 

Best of internet