Quantcast

Κυκλοφόρησε το εντυπωσιακό trailer του Black Panther, της νέας ταινίας της Marvel

H ταινία που αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 9 Φεβρουαρίου του 2018

THE NEWSROOM

10 Ιουνίου 2017

Χτες τα ξημερώματα, κατά την διάρκεια του τέταρτου παιχνιδιού των τελικών του NBA, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της αναμενόμενης ταινίας της Marvel “Black Panther”. Στο trailer βλέπουμε τον Chadwick Boseman να πρωταγωνιστεί στον ρόλο του T’Challa, aka The Black Panther που είναι ο νέος βασιλιάς του μυθικού αφρικάνικου βασιλείου της Wakanda που κάποιοι θέλουν να του το πάρουν.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Ryan Coogler (Creed) και κρίνοντας από το απίθανο αφρικάνικο setting, την φοβερή μουσική, το εξαιρετικό casting με κυρίως μαύρους ηθοποιούς, όπως η Danai Guirira (Michonne) από το Walking Dead k και η Lupita Nyong’o από το Star Wars: The Force Awaken’s και τις κλασσικές Marvel σκηνές δράσης, η ταινία που αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 9 Φεβρουαρίου του 2018, θα είναι άλλο υπερηρωικό διαμαντάκι.

Λίγο πριν το trailer είχε κυκλοφορήσει και το πόστερ της ταινίας, στο οποίο βλέπουμε τον Μαύρο Πάνθηρα να κάθεται, επιβλητικά στον θρόνο της Wakanda, με την υπερηρωική στολή του άλλα χωρίς μάσκα.

Best of internet