Quantcast

«It»2017: Κυκλοφόρησε το νέο trailer της ταινίας που θα σας (ξανά)κάνει να φοβάστε τους κλόουν (VIDEO)

Το πρώτο μέρος της ταινίας με το διαβόητο κλόουν Pennywise θα κυκλοφορήσει αυτό το Σεπτέμβρη

LUBEN CREW

8 Μαΐου 2017

Για τους οπαδούς του Stephen King πρέπει να είναι μία από τις καλύτερες χρονιές που έχουν περάσει. Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του trailer της κινηματογραφικής μεταφοράς του “The Dark Tower“, ήρθε η ώρα για το νέο trailer της νέας μεταφοράς στη μεγάλη οθόνη του βιβλίου που έκανε τόσο κόσμο να μισήσει τους κλόουν: του “It” από το σκηνοθέτη Andrés Muschietti.

Μπορεί αυτή η μόδα με τα πολλαπλά teasers και trailers να είναι λίγο περίεργη (ένα trailer και να καίει είναι το σωστό, κατά τη γνώμη μας) αλλά είναι γνωστό πως αυτοί που αναμένουν την ταινία με ανυπομονησία θα πάρουν ό,τι τους δίνεται. Στο νέο υλικό, το οποίο η New Line Cinema έδωσε στο κοινό για τα MTV Movie Awards, βλέπουμε μερικές ολοκαίουριες σκηνές, ανάμεσα στις οποίες και μια μικρή επίσκεψη στους πάντοτε τρομαχτικούς υπονόμους της μικρής πόλης Derry στο Maine των βόρειων ΗΠΑ.

To νέο It θα είναι το πρώτο κομμάτι μιας διλογίας ταινιών. Θα πρωταγωνιστούν οι Jaeden Lieberher ως Bill Denbrough, ο Jeremy Ray Taylor ως Ben Hanscom, ο Finn Wolfhard ως Richie Tozier, η Sophia Lillis ως Beverly Marsh, ο Wyatt Oleff ως Stanley Uris, ο Chosen Jacobs ως Mike Hanlon, ο Jack Dylan Grazer ως Eddie Kaspbrak, ο Owen Teague ως ο bully του σχολείου Patrick Hocksetter και ο Bill Skarsgård ως ο διαβόητος κλόουν Pennywise.

Η πολυαναμενόμενη ταινία θα κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου από τη New Line Cinema.

 

 

Best of internet