Quantcast

LUBEN EΡΕΥΝΑ: Tα 10 καλύτερα πράγματα για να ελέγχεις από απόσταση

Επειδή μας σταματάτε στο δρόμο και μας ρωτάτε (κι όχι επειδή π.χ. θέλουμε να διαφημίσουμε κάτι)

LUBEN CREW

6 Απριλίου 2017

Aπό τις απαρχές του ανθρώπινου πολιτισμού, ένα ερώτημα έχει ταλανίσει σχεδόν όλες τις μεγάλες μορφές της διανόησης: Ποια είναι τα καλύτερα πράγματα για να χειρίζεσαι από μακριά; Η επιστημονική ομάδα του Luben έκανε μια ενδελεχη έρευνα, και μιλώντας με αριθμούς, θα δώσει μια για πάντα τέλος σ’αυτό το ερώτημα. Τα 10 καλύτερα πράγματα για να ελέγχεις από απόσταση είναι τα εξής:

1. Η γάτα σου

Ή οποιαδήποτε γάτα βασικά, αλλά με τη δική σου έχει προφανώς πιο πολλή πλάκα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα λεϊζεράκι απ’αυτά που για κάποιο λόγο είχαμε όλοι στο δημοτικό και μπορείς να περάσεις ατέλειωτες ώρες διασκέδασης βλέποντας το ανυποψίαστο ζώο να προσπαθεί να αγγίξει κάτι το οποίο όλο φεύγει μέσα από τα χέρια του και την ουσία δε βρίσκεται ποτέ εκεί. Μια άβολη αλληγορία πάνω στο ανεκπλήρωτο της ανθρώπινης φύσης και το μάταιο κυνήγι της ευτυχίας θα μπορούσε να πει κανείς. Επίσης έχει φουλ γέλιο να τα βλέπεις να κουτουλάνε στους τοίχους, ΛΟΛ.

2. Η σχέση σου

Ζόρικο πράγμα οι σχέσεις από απόσταση αλλά όπως έχει πει κι ο Γ. Σεφέρης “ό,τι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο”. Αν δηλαδή το’χεις πάρει απόφαση να πέσεις χαμηλά στο όνομα της αγάπης, υπάρχουν πολλά και αποδεδειγμένα αποτελεσματικά όπλα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να σιγουρέψεις ότι το ταίρι σου θα’ναι πιστό και δε θα σε ξεχάσει: Passive aggression, ανασκόπηση χαρούμενων αναμνήσεων, λούσιμο με ενοχές (προσωπικό αγαπημένο) και τόσα πολλά άλλα… Όρεξη να’χεις, να χειρίζεσαι συναισθηματικά ανθρώπους λες κι είναι μαριονέτες, the sky is the limit παιδιά!

3. Το τέρας του Λοχ Νες

Ποιος δεν έχει δει την παραπάνω φωτογραφία; Που προφανώς απεικονίζει ένα σπάνιο “sighting” του περίφημου σκωτσέζικου τέρατος και έχει δώσει τροφή σε τόσες και τόσες θεωρίες για την αυθεντικότητα ή την απατεωνιά της. Ε, λογικά δε θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια για το τι έπαιξε, σωστά; Λάθος. Η μουφιά της υπόθεσης έχει ξεσκεπαστεί από το 1994, όταν ένας τύπος ονόματι Christian Spurling, αποκάλυψε δημόσια ότι τη διαβόητη φωτογραφία την είχε στήσει ο πεθερός του, χρησιμοποιώντας ένα τηλεκατευθυνόμενο υποβρύχιο – παιχνίδι κι ένα ψεύτικο κεφάλι τέρατος. Να τρολάρεις όλη την ανθρωπότητα για 60 χρόνια κουνώντας μόνο ένα μοχλουδάκι: Aξία ανεκτίμητη

4. Το τέρας από το “Colossal”

Στην ταινία “Colossal” που βγαίνει σήμερα στις αίθουσες, ο χαρακτήρας της Αν Χάθαγουεϊ ( <3 ) ανακαλύπτει τυχαία ότι μπορεί να χειρίζεται από την Αμερική, ένα τεράστιο τέρας (Kaiju για τους supernerds της παρέας) που έχει εμφανιστεί και σπέρνει τον τρόμο στη Ν. Κορέα. Τύπου, ξύνει το κεφάλι της, και μετά από λίγο το ξύνει και το τέρας, στην άλλη άκρη του κόσμου. Τελοσπάντων, δείτε το τρέιλερ, είναι δύσκολο να το εξηγήσεις με λόγια:

5. H στολή του Iron Man

Kαθόμασταν και τρώγαμε το παραμύθι στα 2 πρώτα Iron Man ότι ο Τόνυ Σταρκ πρέπει να φοράει τη στολή του για να πετάει, να πλακώνει κακούς και να σώζει τον πλανήτη μας από κάθε είδους απειλές, και τσουπ στο Ιron Man 3 μαθαίνουμε ότι τυχαίνει να έχει κι ένα σκασμό τηλεκατευθυνόμενες στολές με τις οποίες μπορεί να έχει ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα με απολύτως μηδέν ρίσκο. Ε μας δουλεύετε μου φαίνεται κύριοι της Μarvel. Καλή φάση πάντως.

6. Ένα σέξι γυναικείο σώμα (αν είσαι μέλος των ΟΝΕ στο κλιπ του “Μοro Mou”)

Πώς ακριβώς λειτουργεί το σούπερ χάι τεκ γάντι στο παρακάτω -κλασικό πλέον- κλιπ; Άραγε το έπλεναν μετά από κάθε χρήση πριν το φορέσει ο επόμενος; Γιατί δεν κάνει μια επανένωση αυτό το συγκρότημα να κοπεί η γης στα 2; Σσσσς, μην κουράζετε το μυαλό σας με τέτοιες ανούσιες απορίες. Απλά απολαύστε:

7. To αποτέλεσμα των αμερικάνικων εκλογών (αν είσαι ο Πούτιν)

8. Πάρα πολλά φοβερά και καθόλου μούφικα πυρηνικά (αν είσαι ο Κιμ Γιονγκ Ουν)

Ντάξει πέρα απ΄την πλάκα τώρα, θα τρομάζατε αν ξέρατε τι πυρηνικά μπορεί να εξαπολύσει στα κεφάλια μας ο Ηγέτης με το πάτημα ενός κουμπιού. Απλά δεν τα έχει δει κανείς ποτέ επειδή είναι απ’το χωριό.

9. Eκείνο το τηλεκατευθυνόμενο 4 Χ 4 που όταν έβρισκε σε τοίχο γύρναγε ανάσκελα και συνέχιζε προς τα πίσω

Το θυμάστε; Πόσο τα’σπαγε; Δυστυχώς δεν καταφέραμε να βρούμε κάποια φωτογραφία του οπότε θα πρέπει να βολευτούμε με ένα άσχετο, generic αυτοκινητάκι που σιγά μην είναι τόσο γαμάτο όσο ήταν αυτό που λέμε.

10. Εμπόριο ναρκωτικών

Με 400 δολαριάκια σου λέει, αγοράζεις αθόρυβο τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι, που μπορεί να διανύσει μέχρι 3 μίλια και να μεταφέρει εμπόρευμα μέχρι 250 γραμμάρια. Προς θεού δεν ενθαρρύνουμε κανέναν να ασχοληθεί με εμπόριο παράνομων ουσιών και δη με αεροπλανάκια. Λέμε απλώς τι ανακαλύψαμε με μια πολύ, πολύ πρόχειρη έρευνα στα βαθιά νερά του ίντερνετ.

Best of internet