Quantcast

Τα Κουραφέλκυθρα σας περιμένουν για κόμιξ και μπίρες, μην τα στήσετε

Από 2 μέχρι 5 Ιουλίου στο Meet Market στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηνών

THE NERDSTREAM

25 Ιουνίου 2020

Τα αγαπάτε τα Κουραφέλκυθρα, έτσι δεν είναι; Ακόμα κι αν δεν τα αγαπούσατε από πριν, πράγμα για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπεστε και για το οποίο θα σας αφήσουμε να λογαριαστείτε με την ανώτερη οντότητα στην οποία πιστεύετε, είμαστε σίγουροι πως τα έχετε αγαπήσει όλην αυτήν την χρονιά που φιλοξενούνται στο Nerdcult.

Ε, τώρα ήρθε η ώρα να δείξετε την αγάπη σας κι από κοντά. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ο εξαίρετος συνεργάτης κι αιώνιος τζέντλεμαν Αντώνης Βαβαγιάννης έχει στα χέρια του την φρεσκότατη επανέκδοση του εξαντλημένου Κουραφέλκυθρα Omnibus I και την αποκλειστική mini IPA μπύρα Ψυχή του Πάρτι. Θα ήθελε βέβαια να τα ξεφορτωθεί από τα χέρια του γιατί είναι βαριά και δε μπορεί να τα κουβαλάει όλη μέρα, οπότε σας καλεί να τον βοηθήσετε.

Αν θέλετε να το κάνετε, λοιπόν, δροσίζοντας το σώμα σας με μια δροσερή μπίρα και την ψυχή σας μ’ ένα δροσερό κόμικ, τα Κουραφέλκυθρα σας περιμένουν κάθε μέρα από την Πέμπτη 2 Ιουλίου μέχρι την Κυριακή 5 Ιουλίου από τις 17.00 έως τις 00.00 στο The Meet Market που διοργανώνεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Θα είμαστε κι εμείς εκεί βέβαια, γιατί όπως λέει και η λαϊκή παροιμία, αν δεν παινέψουμε το κόμικ μας θα έρθει να μας πλακώσει.

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο event του event (!) αλλά και παρακάτω:

Ο ΧΑΜΟΣ! Αν έψαχνες το Omnibus I εδώ και αιώνες, ή ένα κασόνι μπύρες ψυχή του πάρτι, ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! Έλα στο Meet Market να τα πούμε από κοντά, να στηρίξεις Κουραφέλκυθρα, να αποκτήσεις τζιτζιμπριλόνγκια και να τα πούμε από κοντά!

FAQ

Τι θα βρω στο περίπτερο;

– Την φρέσκια επανέκδοση του Omnibus I + το τευχάκι “Καλή ιδέα αφεντικό”
– Μπύρες Ψυχή του Πάρτι
– Μπλουζάκια, κούπες, Pack Κουραφέλκυθρα (αυτοκόλλητα + μαγνητάκι)

Πότε να έρθω για Signing;

– Παρασκευή 3, Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Ιουλίου μετά τις 17.00

Που;

– Στο Γκάζι

Τι άλλα νεα;

– Ε, ξέρεις μωρέ τώρα…

Κατά τ’ άλλα, συνεχίστε να ακολουθείτε το Nerdcult και τα Κουραφέλκυθρα στα social media του διαβόλου ώστε να παίρνετε την απαραίτητη εβδομαδιαία δόση σας.

Best of internet