Quantcast

O George R.R. Martin δεσμεύεται να τελειώσει το Winds of Winter στην καραντίνα, αφού δεν έχει καμιά δικαιολογία πια

Οι φίλοι του A Song of Ice And Fire κρατάνε την ανάσα τους

THE NERDSTREAM

23 Μαρτίου 2020

Αλίμονο, φίλες και φίλοι, αν η καραντίνα και το γεγονός πως ανήκει σε ευπαθή ομάδα εμπόδιζαν τον πάντα ευδιάθετο George R.R. Martin από το να σχολιάσει το γεγονός ότι η συγκυρία είναι ιδανική για να ολοκληρώσει το επόμενο βιβλίο της σειράς A Song of Ice And Fire. Σχεδόν έναν χρόνο μετά το φινάλε του Game of Thrones λοιπόν, υπάρχουν άραγε ξανά ελπίδες να διαβάσουμε τη συνέχεια των βιβλίων όσο είμαστε ακόμα εν ζωή;

Μέσα από μια σειρά posts στο προσωπικό του blog, ο 72χρονος συγγραφέας μοιράστηκε αυτές τις μέρες τις σκέψεις του σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού, σημειώνοντας πως η αυτο-απομόνωση θα τον βοηθήσει τα μάλα να ολοκληρώσει επιτέλους το The Winds of Winter. Άαααντε να δούμε.

Ανάμεσά στα υπόλοιπα, ο συγγραφέας σχολίασε επίσης το γεγονός ότι η πανδημία τον ανάγκασε να κλείσει το ανεξάρτητο σινεμά που έχει στην ιδιοκτησία του, Jan Cocteau Cinema, στο Sante Fe του New Mexico. Κατά τ’ άλλα, εμείς κρατάμε το ότι σύμφωνα με τον ίδιο γράφει αρκετές σελίδες την ημέρα, περνώντας περισσότερο χρόνο στο Westeros παρά στον πραγματικό κόσμο.

Best of internet